Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Crossing City Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1451
Crossing City Ravelin Cannoneers
433Eng Tactiek 442
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 23.6
adequate Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Piering trapt de bal weg van het doel. Davydov kopt de bal weg. Daar is Poenisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajagić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Jigău met een sublieme pass. Vajagić rent richting de bal. Vajagić met een sublieme pass. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Klungelig pakt Vajagić de bal. Vajagić draait met de bal, schiet en ... Poenisch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vajagić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Piering probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Ravelin Cannoneers 1:0

35e minuut.
Lombardi geeft de bal voor. Daar is Poenisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vajagić draait met de bal, schiet en ... Piering kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bächler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benz de bal. Jigău bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigău schiet op doel. Collart probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crossing City 32%, Ravelin Cannoneers 68%.
Crossing City - Ravelin Cannoneers 1:0

48e minuut.
Jelača is nu in balbezit. Weißbecker begaat een overtreding. Jelača is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jelača met een snel genomen vrije trap. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crossing City - Ravelin Cannoneers 2:0

53e minuut.
Zago passt de bal in één keer door. Collart rent richting de bal. Jigău verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vajagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vajagić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Henry kopt de bal weg. Daar is Collart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davydov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rychtařík de bal. Rychtařík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Piering trapt de bal weg van het doel. Vajagić kopt de bal weg. Jigău rent richting de bal. Jigău schiet op doel. Piering probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piering probeert naar een medespeler te passen. Davydov kopt de bal weg. Daar is Poenisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychtařík rent richting de bal. Rychtařík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vajagić kopt de bal weg. Jigău is nu in balbezit. Jigău probeert naar een medespeler te passen. Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nattmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago verovert de bal door een tackle van achteren. Zago passt de bal in één keer door. Jigău heeft problemen om de bal te vangen. Jigău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Henry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henry met een sublieme pass. Vajagić rent richting de bal. Vajagić draait met de bal, schiet en ... Poenisch probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vajagić zal de hoekschop nemen. Piering kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Wespenmeister geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zago met de inworp. Vajagić rent richting de bal. Vajagić draait met de bal, schiet en ... Piering bokst de bal weg.

72e minuut.
Benz haalt uit met een fantastische trap. Kara met een sublieme pass. Davydov kopt de bal weg. Vajagić is nu in balbezit. Vajagić haalt uit met een fantastische trap. Piering bokst de bal weg.

75e minuut.
Henry geeft een hoge lob. Piering met een sublieme pass. Davydov kopt de bal weg. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
von Büren kopt de bal weg. Kara probeert naar een medespeler te passen. Jigău kopt de bal weg. Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík haalt uit met een fantastische trap. Piering kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kaibach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henry met een snelle inworp. Jigău rent richting de bal. Jigău haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poenisch is nu in balbezit. Vajagić onderschept slim de pass. Vajagić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crossing City 30%, Ravelin Cannoneers 70%.
Crossing City - Ravelin Cannoneers 2:0