Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: EA.SKOWRONY. Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1736
EA.SKOWRONY. F.C. Galaktyczni
artur Tactiek test1
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten very good
good Passen good
formidable Verdedigen good


12e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu speelt de bal door. Đedović met een sublieme pass. Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kopa rent richting de bal. Kopa geeft een lange en hoge pass. Poerio kopt de bal weg. Klungelig pakt Iwancewicz de bal. Iwancewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Sousa de bal. Sousa passt de bal met de wreef. Đedović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đedović schiet op doel. Majcherczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - F.C. Galaktyczni 0:1

32e minuut.
Kazimierczak speelt de bal door. Kopa speelt de bal door. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szczepek is nu in balbezit. Lombroso onderschept slim de pass. Lombroso geeft de bal voor. Đedović is nu in balbezit. Đedović haalt uit met een fantastische trap. Majcherczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - F.C. Galaktyczni 0:2

41e minuut.
Klungelig pakt Kazimierczak de bal. Lombroso probeert naar een medespeler te passen. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk schiet op doel. Majcherczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - F.C. Galaktyczni 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 55%, F.C. Galaktyczni 45%.
EA.SKOWRONY. - F.C. Galaktyczni 0:3

55e minuut.
Arghirescu passt de bal in één keer door. Sousa probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lombroso de bal onder controle te krijgen. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Poerio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arghirescu. Poerio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Poerio met een snel genomen vrije trap. Iwancewicz rent richting de bal. Iwancewicz haalt uit met een fantastische trap. Lavie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - F.C. Galaktyczni 1:3

62e minuut.
Redak speelt de bal door. Kopa rent richting de bal. Kopa passt de bal zonder na te denken. Poerio is nu in balbezit. Poerio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

67e minuut.
Masternak passt de bal in één keer door. Kopa rent richting de bal. Kopa passt de bal in één keer door. Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duvarcı. Iwancewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kopa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk draait met de bal, schiet en ... Lavie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
EA.SKOWRONY. - F.C. Galaktyczni 2:3

73e minuut.
Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma geeft de bal voor. Kazimierczak probeert de bal aan de voet te houden. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szczepek kopt de bal weg. Klungelig pakt Bacelar de bal. Iwancewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwancewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EA.SKOWRONY. 35%, F.C. Galaktyczni 65%.
EA.SKOWRONY. - F.C. Galaktyczni 2:3