Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Liverpool Falticeni Rapid Campulung
Luk1 Tactiek proba 1
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 37.5
adequate Schieten good
adequate Passen solid
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Rios bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios speelt de bal door. Orsi rent richting de bal. Schavemaker probeert naar een medespeler te passen. Neacşu onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fikejz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pietrkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsi is nu in balbezit. Orsi schiet op doel. Apreotesei bokst de bal weg.

11e minuut.
Apreotesei speelt de bal door. Fikejz speelt de bal door. Bęben is nu in balbezit. Bęben haalt uit met een fantastische trap. Bejan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fikejz met de inworp. Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker passt de bal zonder na te denken. Orsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsi schiet op doel. Apreotesei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Rapid Campulung 0:1

25e minuut.
Pietrkiewicz passt de bal met de wreef. Orsi is nu in balbezit. Orsi passt de bal in één keer door. Bęben is nu in balbezit. Bęben schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Moceanu de bal onder controle te krijgen. Pietrkiewicz geeft een lange en hoge pass. Orsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsi draait met de bal, schiet en ... Apreotesei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Liverpool Falticeni - Rapid Campulung 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 55%, Rapid Campulung 45%.
FC Liverpool Falticeni - Rapid Campulung 0:2

52e minuut.
Bejan kopt de bal weg. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Rios rent richting de bal. Moceanu onderschept slim de pass. Moceanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Moceanu is nu in balbezit. Rus rent richting de bal. Rus probeert naar een medespeler te passen. Andrieş rent richting de bal. Andrieş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Fikejz rent richting de bal. Fikejz geeft een hoge lob. Neacşu kopt de bal weg. Daar is Orsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Stăvaru passt de bal zonder na te denken. Schavemaker rent richting de bal. Schavemaker passt de bal met de wreef. Bęben is nu in balbezit. Bęben draait met de bal, schiet en ... Apreotesei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Liverpool Falticeni 53%, Rapid Campulung 47%.
FC Liverpool Falticeni - Rapid Campulung 0:2