Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sorrow Crown
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 8173
Compostela Leopards
"99.3 accurate" Tactiek PB1
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
13 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
60 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
formidable Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Daar is Tammela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraile met een sublieme pass. Krzywania bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela verovert de bal door een tackle van achteren. Tammela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Vuoriniemi met een sublieme pass. Wilczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela verovert de bal door een tackle van achteren. Tammela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:1

13e minuut.
Madola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurvanen begaat een overtreding. Madola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pitkäkangas met een snel genomen vrije trap. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Richardsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Jurvanen geeft een hoge lob. Inworp. Pitkäkangas met de inworp. Madola geeft een hoge lob. Mosquera krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ortíz is nu in balbezit. Ortíz geeft de bal voor. Jurvanen kan de bal niet met de borst controleren. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Butuşan is nu in balbezit. Madola is nu in balbezit. Madola passt de bal zonder na te denken. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vuohimäki kopt de bal weg. Peltokoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltokoski passt de bal in één keer door. Vuoriniemi is nu in balbezit. Vuoriniemi haalt uit met een fantastische trap. Chorekyan bokst de bal weg.

36e minuut.
Peltokoski geeft een lange en hoge pass. Daar is Tammela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczyński rent richting de bal. Tammela onderschept slim de pass. Tammela schiet op doel. Chorekyan bokst de bal weg.

40e minuut.
Vuoriniemi rent richting de bal. Vuoriniemi passt de bal zonder na te denken. Somersalo speelt de bal door. Tammela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela haalt uit met een fantastische trap. Chorekyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 65%, Leopards 35%.
Compostela - Leopards 0:1

52e minuut.
Ortíz geeft een hoge lob. Jurvanen rent richting de bal. Butuşan verovert de bal door een tackle van achteren. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Richardsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Krzywania geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rantamo de bal. Mosquera onderschept slim de pass. Iruarrizaga geeft een lange en hoge pass. Butuşan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ruotsalainen passt de bal met de wreef. Somersalo met een sublieme pass. Polnar rent richting de bal. Vuoriniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Vuoriniemi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Iruarrizaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rantamo rent richting de bal. Rantamo passt de bal met de wreef. Tammela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela haalt uit met een fantastische trap. Chorekyan bokst de bal weg. Chorekyan met een sublieme pass. Jukkanen kopt de bal weg. Polnar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammela verovert de bal door een tackle van achteren. Tammela draait met de bal, schiet en ... Chorekyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Madola is nu in balbezit. Butuşan rent richting de bal. Madola probeert naar een medespeler te passen. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Richardsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Peltokoski heeft problemen om de bal te vangen. Peltokoski passt de bal met de wreef. Peraile is nu in balbezit. Vuoriniemi onderschept slim de pass. Vuoriniemi draait met de bal, schiet en ... Chorekyan bokst de bal weg. Daar is Krzywania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Iruarrizaga passt de bal met de wreef. Jurvanen probeert naar een medespeler te passen. Madola met een sublieme pass. Butuşan rent richting de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap. Richardsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Madola is nu in balbezit. Madola geeft een hoge lob. Mosquera is nu in balbezit. Mosquera schiet op doel. Richardsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Compostela - Leopards 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 60%, Leopards 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Compostela - Leopards 1:1