Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saunan takana on vieläkin tilaa Aiur F.C.
Kassit suuhun Tactiek 4-4-2 RW
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 42.9
average Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen average


4e minuut.
Lindroos heeft problemen om de bal te vangen. Ji is nu in balbezit. Ji passt de bal in één keer door. Herr is nu in balbezit. Herr geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Näreaho probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Salonheimo de bal onder controle te krijgen. Ji is nu in balbezit. Ji schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Daar is Korva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski passt de bal met de wreef. Tovagliari rent richting de bal. Tovagliari geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Näreaho trapt de bal weg. Rakhimzhanov kopt de bal weg. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rakhimzhanov geeft een hoge lob. Dabao heeft problemen om de bal te vangen. Janowski rent richting de bal. Janowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:1

21e minuut.
Feczesin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nádasdy de bal onder controle te krijgen. Janowski probeert naar een medespeler te passen. Herr rent richting de bal. Herr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ji bereikt de bal nog maar net als eerste. Ji geeft een hoge lob. Herr rent richting de bal. Herr haalt uit met een fantastische trap. Näreaho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Ji rent richting de bal. Ji geeft de bal voor. Janowski is nu in balbezit. Janowski draait met de bal, schiet en ... Näreaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:2

27e minuut.
Tovagliari is nu in balbezit. Tovagliari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korva de bal. Janowski is nu in balbezit. Janowski draait met de bal, schiet en ... Näreaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Väisänen heeft problemen om de bal te vangen. Herr rent richting de bal. Herr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:3

34e minuut.
Feczesin verovert de bal door een tackle van achteren. Rakhimzhanov geeft een hoge lob. Daar is Korva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Janowski haalt uit met een fantastische trap. Näreaho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Tatarowicz geeft de bal voor. Herr rent richting de bal. Ji speelt de bal door. Janowski rent richting de bal. Janowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Väisänen heeft problemen om de bal te vangen. Ji verovert de bal door een tackle van achteren. Ji met een sublieme pass. Herr is nu in balbezit. Herr haalt uit met een fantastische trap. Näreaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 76%, Aiur F.C. 24%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:3

47e minuut.
Salvadorenho met een sublieme pass. Tovagliari rent richting de bal. Tovagliari geeft een lange en hoge pass. Herr springt en kopt de bal. Näreaho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:4

51e minuut.
Tatarowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viljanmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suksela rent richting de bal. Suksela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Korva rent richting de bal. Ji onderschept slim de pass. Ji geeft de bal voor. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr schiet op doel. Näreaho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Väisänen de bal. Ji is nu in balbezit. Ji schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:5

64e minuut.
Ji geeft de bal voor. Klungelig pakt Lindroos de bal. Tovagliari rent richting de bal. Tovagliari geeft een hoge lob. Janowski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:6

69e minuut.
Ji is nu in balbezit. Ji passt de bal met de wreef. Herr rent richting de bal. Herr schiet op doel. Näreaho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tatarowicz probeert de bal aan de voet te houden. Herr bereikt de bal nog maar net als eerste. Herr passt de bal met de wreef. Tovagliari heeft problemen om de bal te vangen. Tovagliari geeft de bal voor. Paal! Janowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:7

75e minuut.
Janowski kopt de bal weg. Ji speelt de bal door. Herr kan de bal niet met de borst controleren. Herr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:8

87e minuut.
Klungelig pakt Nádasdy de bal. Janowski rent richting de bal. Janowski passt de bal zonder na te denken. Herr is nu in balbezit. Herr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:9

90e minuut.
Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Salonheimo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feczesin. Feczesin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saunan takana on vieläkin tilaa 56%, Aiur F.C. 44%.
Saunan takana on vieläkin tilaa - Aiur F.C. 0:9