Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Santiago Bernabéu
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9238
Los_Pumas FC Zakopane
5-1-2-2Q Tactiek Winter
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
39.6 gemiddelde waardering 34.2
solide Schieten matig
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Tuñas passt de bal in één keer door. Esposito rent richting de bal. Esposito passt de bal zonder na te denken. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Guyon heeft problemen om de bal te vangen. Guyon speelt de bal door. Cinpoeru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peinado verovert de bal door een tackle van achteren. Peinado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piilberg met een harde bal richting middenveld. Esposito kopt de bal weg. Tuñas rent richting de bal. Tuñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - FC Zakopane 1:0

22e minuut.
Hegyi is nu in balbezit. Peinado rent richting de bal. Hegyi is nu in balbezit. Peinado is nu in balbezit. Peinado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Guyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinpoeru onderschept slim de pass. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rangel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esposito is nu in balbezit. Esposito passt de bal zonder na te denken. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Jędykiwiecz kopt de bal weg. López rent richting de bal. López probeert naar een medespeler te passen. Tuñas is nu in balbezit. Tuñas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 40%, FC Zakopane 60%.
Los_Pumas - FC Zakopane 1:0

47e minuut.
McEachern trapt de bal weg. López speelt de bal door. Quang Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Rojas rent richting de bal. Rojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Esposito geeft een hoge lob. Miljeteig heeft problemen om de bal te vangen. Rojas onderschept slim de pass. Rojas schiet op doel. Gościnika probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McEachern is nu in balbezit. Tuñas onderschept slim de pass. Tuñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - FC Zakopane 2:0

56e minuut.
López zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jędykiwiecz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malchiodi onderschept slim de pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Malchiodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Malchiodi geeft een lange en hoge pass. Trujillo is nu in balbezit. Peinado bereikt de bal nog maar net als eerste. Peinado geeft de bal voor. Piilberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Miljeteig kopt de bal weg. Kozomara geeft de bal voor. Rojas kopt de bal weg. Tuñas rent richting de bal. Tuñas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Rojas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Noble komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Esposito rent richting de bal. Esposito passt de bal in één keer door. Tuñas speelt de bal door. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
López passt de bal zonder na te denken. Esposito met een sublieme pass. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ... Gościnika maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los_Pumas - FC Zakopane 3:0

81e minuut.
López rent richting de bal. López passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iñiguez de bal. Tuñas onderschept slim de pass. Tuñas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los_Pumas 37%, FC Zakopane 63%.
Los_Pumas - FC Zakopane 3:0