Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: pluralia tantum Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2981
pluralia tantum FC Cosacchia
wow wow wow Tactiek 442 mio
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
42.2 gemiddelde waardering 32.3
very good Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen good


3e minuut.
Caiffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiffa speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Bištek de bal onder controle te krijgen. Dołęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Dołęga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Vittoriano geeft de bal voor. Horozcu kopt de bal weg. Klungelig pakt Borlini de bal. Di Bella rent richting de bal. Dołęga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - FC Cosacchia 1:0

10e minuut.
Di Bella geeft de bal voor. Dołęga kopt de bal weg. Borlini probeert de bal aan de voet te houden. Mercantelli rent richting de bal. Mercantelli schiet op doel. Gallazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Heidenreich neemt vlug de vrije trap. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu met een sublieme pass. Mercantelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercantelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Maida met een snelle inworp. Seyirten is nu in balbezit. Horozcu onderschept slim de pass. Horozcu geeft de bal voor. Mercantelli krijgt zijn hoofd ertegen. Gallazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka met een sublieme pass. Mercantelli rent richting de bal. Mercantelli haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - FC Cosacchia 2:0

45e minuut.
Borlini geeft een lange en hoge pass. Inworp. Horozcu met een snelle inworp. Maida rent richting de bal. Maida geeft de bal voor. Gallazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluralia tantum 44%, FC Cosacchia 56%.
pluralia tantum - FC Cosacchia 2:0

46e minuut.
Dobrev komt het veld opgelopen. Lamatrice komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Carmellini geeft een lange en hoge pass. Seyirten controleert de bal met de borst. Maida geeft een hoge lob. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Palimąka probeert naar een medespeler te passen. Horozcu geeft de bal voor. Mercantelli heeft problemen om de bal te vangen. Dobrev rent richting de bal. Dobrev draait met de bal, schiet en ... Gallazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmellini is nu in balbezit. Carmellini geeft de bal voor. Caiffa probeert de bal aan de voet te houden. Maida is nu in balbezit. Maida geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Salpietra de bal. Mercantelli is nu in balbezit. Salpietra is nu in balbezit. Mercantelli onderschept slim de pass. Mercantelli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Palimąka kopt de bal weg. Horozcu is nu in balbezit. Horozcu passt de bal in één keer door. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Vittoriano is nu in balbezit. Vittoriano geeft een hoge lob. Carmellini verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrev rent richting de bal. Dobrev schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - FC Cosacchia 3:0

64e minuut.
Palimąka is nu in balbezit. Palimąka geeft een hoge lob. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Ciampi is nu in balbezit. Horozcu onderschept slim de pass. Horozcu speelt de bal door. Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev schiet op doel. Gallazzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Horozcu zal de hoekschop nemen. Lamatrice kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Borlini rent richting de bal. Mercantelli verovert de bal door een tackle van achteren. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - FC Cosacchia 4:0

83e minuut.
Maida heeft problemen om de bal te vangen. Maida passt de bal zonder na te denken. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev draait met de bal, schiet en ... Gallazzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pluralia tantum - FC Cosacchia 5:0

89e minuut.
Lamatrice rent richting de bal. Lamatrice geeft een lange en hoge pass. Dobrev heeft problemen om de bal te vangen. Mercantelli is nu in balbezit. Mercantelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pluralia tantum 46%, FC Cosacchia 54%.
pluralia tantum - FC Cosacchia 5:0