Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Kids Team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3196
Kids Team PolskaHusaria
Cupa Tactiek 5-3-2 SKRZYDŁO
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
44.7 gemiddelde waardering 30
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


8e minuut.
Dufol rent richting de bal. Damian is nu in balbezit. Damian passt de bal in één keer door. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler haalt uit met een fantastische trap. Pytlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - PolskaHusaria 1:0

12e minuut.
Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Paler passt de bal in één keer door. Domínguez rent richting de bal. Damian is nu in balbezit. Damian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - PolskaHusaria 2:0

17e minuut.
Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler geeft een lange en hoge pass. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pytlak trapt de bal weg van het doel. Cucu is nu in balbezit. Cucu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paler de bal. Paler draait met de bal, schiet en ... Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pytlak trapt de bal weg van het doel. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas geeft de bal voor. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez draait met de bal, schiet en ... Paal! Pytlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Cucu met een sublieme pass. Paler is nu in balbezit. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian schiet op doel. Pytlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Pęcak de bal. Paler rent richting de bal. Damian heeft problemen om de bal te vangen. Paler rent richting de bal. Paler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Pytlak speelt de bal door. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas geeft de bal voor. Damian springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Paler draait met de bal, schiet en ... Pęcak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cucu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Domínguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - PolskaHusaria 3:0

39e minuut.
Aubrecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Vagana de bal. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler schiet op doel. Pytlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - PolskaHusaria 4:0

40e minuut.
Matias met een sublieme pass. Inworp. Bastidas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aubrecht geeft de bal voor. Paler springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Záviš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kobusinski de bal. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Pytlak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - PolskaHusaria 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 29%, PolskaHusaria 71%.
Kids Team - PolskaHusaria 5:0

47e minuut.
Pęcak is nu in balbezit. Damian onderschept slim de pass. Damian passt de bal zonder na te denken. Paler is nu in balbezit. Paler draait met de bal, schiet en ... Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - PolskaHusaria 6:0

53e minuut.
Bastidas geeft de bal voor. Záviš bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler verovert de bal door een tackle van achteren. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian draait met de bal, schiet en ... Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Aubrecht passt de bal zonder na te denken. Cucu rent richting de bal. Cucu passt de bal in één keer door. Paler rent richting de bal. Paler haalt uit met een fantastische trap. Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Grama geeft een hoge lob. Paler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pęcak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damian is nu in balbezit. Damian draait met de bal, schiet en ... Pytlak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęcak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Domínguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bastidas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Vagana de bal. Paler rent richting de bal. Paler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - PolskaHusaria 7:0

79e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez met een sublieme pass. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian is nu in balbezit. Damian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cucu rent richting de bal. Cucu speelt de bal door. Paler is nu in balbezit. Paler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - PolskaHusaria 8:0

90e minuut.
Klungelig pakt Cucu de bal. Cucu geeft een lange en hoge pass. Paler kopt de bal weg. Damian is nu in balbezit. Damian draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 29%, PolskaHusaria 71%.
Kids Team - PolskaHusaria 8:0