Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Filadelfia
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5281
Utah Fc Rovezzanese
555-4312 Tactiek Termopili A
45% Balbezit 55%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 49.5
good Schieten excellent
solid Passen solid
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Piroddi geeft de bal voor. Inworp. Simeone met de inworp. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Santia met een sublieme pass. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Battista kopt de bal weg. Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia geeft de bal voor. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Fc Rovezzanese 0:1

22e minuut.
Jouan verovert de bal door een tackle van achteren. Pajello geeft de bal voor. Jouan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
De Persis draait met de bal, schiet en ... Verola verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Santiago geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kennedy krijgt zijn hoofd ertegen. Zupo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Santia bereikt de bal nog maar net als eerste. Santia met een sublieme pass. Jouan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan draait met de bal, schiet en ... Moldskred werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Fc Rovezzanese 0:2

37e minuut.
Gramsci met een sublieme pass. De Persis is nu in balbezit. Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een lange en hoge pass. Kennedy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 47%, Fc Rovezzanese 53%.
Utah - Fc Rovezzanese 0:2

51e minuut.
Simeone bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeone speelt de bal door. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouzaiemi draait met de bal, schiet en ... Moldskred maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Fc Rovezzanese 0:3

60e minuut.
Santiago met een sublieme pass. De Persis is nu in balbezit. Van Langhenhove begaat een overtreding. Van Langhenhove krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Kloss met een sublieme pass. Gramsci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramsci speelt de bal door. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dubuś is nu in balbezit. Dubuś passt de bal zonder na te denken. De Persis probeert de bal aan de voet te houden. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Jouan speelt de bal door. Simeone rent richting de bal. Simeone passt de bal met de wreef. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 44%, Fc Rovezzanese 56%.
Utah - Fc Rovezzanese 0:3