Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruine Ster Belgrado FC Kabruts
Trainng Tactiek Training 7
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 24.1
average Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


16e minuut.
Vodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcu rent richting de bal. Vodić verovert de bal door een tackle van achteren. Vodić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Gill met een harde bal richting middenveld. Ruffert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffert haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Noica verovert de bal door een tackle van achteren. Noica probeert naar een medespeler te passen. Guziałek rent richting de bal. Guziałek heeft problemen om de bal te vangen. Guziałek schiet op doel. Kuzeyli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - FC Kabruts 1:0

37e minuut.
Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Życiński probeert naar een medespeler te passen. Capixaba is nu in balbezit. Capixaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bruine Ster Belgrado - FC Kabruts 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 43%, FC Kabruts 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bruine Ster Belgrado - FC Kabruts 1:1

52e minuut.
Turgayer kopt de bal weg. Torlak rent richting de bal. Guziałek onderschept slim de pass. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruine Ster Belgrado - FC Kabruts 2:1

63e minuut.
Ascosi rent richting de bal. Ascosi geeft een hoge lob. Torlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlak schiet op doel. Gill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Héder rent richting de bal. Capixaba rent richting de bal. Capixaba met een sublieme pass. Ruffert is nu in balbezit. Ruffert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Kuzeyli trapt de bal weg. Torlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlak draait met de bal, schiet en ... Gill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Torlak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bruine Ster Belgrado - FC Kabruts 2:2

82e minuut.
Ruffert bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgayer onderschept slim de pass. Turgayer speelt de bal door. Sofroniou bereikt de bal nog maar net als eerste. Sofroniou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Torlak passt de bal in één keer door. Turgayer rent richting de bal. Turgayer geeft de bal voor. Sofroniou rent richting de bal. Sofroniou draait met de bal, schiet en ... Gill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruine Ster Belgrado 45%, FC Kabruts 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bruine Ster Belgrado - FC Kabruts 2:2