Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Gnuville BK Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7285
Gnuville BK Twinstars
fylle Tactiek 4-4-2 romb
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
39.2 gemiddelde waardering 42.8
average Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen average


34e minuut.
Psík kopt de bal weg. Baldisser probeert de bal met de borst te controleren. Gardell is nu in balbezit. Baldisser verovert de bal door een tackle van achteren. Baldisser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Andersson verovert de bal door een tackle van achteren. Tuanzebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ising probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuanzebe de bal. Tuanzebe schiet op doel. Paal!

39e minuut.
Nelsson geeft de bal voor. Kağıtçı heeft problemen om de bal te vangen. Kağıtçı probeert naar een medespeler te passen. Baldisser bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldisser schiet op doel. Loaiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 49%, Twinstars 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnuville BK - Twinstars 0:0

50e minuut.
Nedbal met een sublieme pass. Psík is nu in balbezit. Psík geeft een lange en hoge pass. Tuanzebe probeert de bal met de borst te controleren. Tuanzebe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nedbal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Madero komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Psík met een snelle inworp. Kağıtçı rent richting de bal. Kağıtçı passt de bal zonder na te denken. Psík geeft een lange en hoge pass. Baldisser maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Madero met een sublieme pass. Foulon rent richting de bal. Foulon met een sublieme pass. Klungelig pakt Tuanzebe de bal. Tuanzebe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gnuville BK 58%, Twinstars 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gnuville BK - Twinstars 0:0