Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: R.F.Kennedy Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2349
D.C. United Dinamo Lampadina
352 Tactiek 424 ^^
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
26 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 19.6
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Andolfo schiet op doel. Gromowski speelt de bal door. Wong kopt de bal weg. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat schiet op doel. Gromowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vujisić rent richting de bal. Vujisić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Astorini rent richting de bal. Astorini geeft een lange en hoge pass. Sygnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sygnat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Dinamo Lampadina 1:0

21e minuut.
Polak onderschept slim de pass. Polak probeert naar een medespeler te passen. Vujisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić haalt uit met een fantastische trap. Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Dinamo Lampadina 2:0

26e minuut.
Sygnat passt de bal in één keer door. Andolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić rent richting de bal. Andolfo rent richting de bal. Andolfo draait met de bal, schiet en ... Gromowski bokst de bal weg.

29e minuut.
Inworp. Astorini met de inworp. Brescan is nu in balbezit. Sygnat onderschept slim de pass. Sygnat geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Andolfo rent richting de bal. Saccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Kraś is nu in balbezit. Vujisić onderschept slim de pass. Vujisić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Dinamo Lampadina 3:0

37e minuut.
Álvarez Cudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Cudeiro passt de bal zonder na te denken. Vujisić is nu in balbezit. Vujisić draait met de bal, schiet en ... Gromowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Dinamo Lampadina 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. United 41%, Dinamo Lampadina 59%.
D.C. United - Dinamo Lampadina 4:0

59e minuut.
Bessone met de inworp. Łatuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatuszyński geeft een lange en hoge pass. Álvarez Cudeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Cudeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Polak rent richting de bal. Polak geeft een lange en hoge pass. Vujisić is nu in balbezit. Vujisić draait met de bal, schiet en ... Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Dinamo Lampadina 5:0

64e minuut.
Petkovic met een sublieme pass. Wong rent richting de bal. Wong geeft een lange en hoge pass. Vujisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić haalt uit met een fantastische trap. Gromowski bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andolfo is nu in balbezit. Andolfo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kutina de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sygnat neemt de hoekschop. Vujisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andolfo rent richting de bal. Andolfo haalt uit met een fantastische trap. Babolcsay probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Polak passt de bal in één keer door. Sygnat rent richting de bal. Sygnat geeft een lange en hoge pass. Vujisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gotti met de inworp. Andolfo controleert de bal met de borst. Vujisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić schiet op doel. Gromowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Dinamo Lampadina 6:0

81e minuut.
Saccardo geeft een lange en hoge pass. Wong rent richting de bal. Wong met een sublieme pass. Vujisić is nu in balbezit. Vujisić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. United - Dinamo Lampadina 7:0

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gromowski trapt de bal weg van het doel. Sygnat rent richting de bal. Sygnat geeft een lange en hoge pass. Vujisić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Vujisić rent richting de bal. Vujisić met een sublieme pass. Andolfo rent richting de bal. Vujisić is nu in balbezit. Vujisić draait met de bal, schiet en ... Gromowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. United 50%, Dinamo Lampadina 50%.
D.C. United - Dinamo Lampadina 7:0