Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Illovszky Stadion
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4366
Vasas Ceglédi Amatőrök
Szerda Tactiek sarok
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten outstanding
weak Passen very good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Mărăşescu met een sublieme pass. Sumarna is nu in balbezit. Sumarna geeft de bal voor. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Iriarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rohonczy probeert de bal aan de voet te houden. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu schiet op doel. Iriarte bokst de bal weg.

9e minuut.
Klungelig pakt Solymosi de bal. Solymosi geeft een lange en hoge pass. Rančev kopt de bal weg. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Iriarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rapali probeert naar een medespeler te passen. Solymosi kan de bal niet met de borst controleren. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mărăşescu rent richting de bal. Rapali met een sublieme pass. Váradi kopt de bal weg. Váradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi haalt uit met een fantastische trap. Toobal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Iriarte rent richting de bal. Iriarte geeft een lange en hoge pass. Váradi rent richting de bal. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu schiet op doel. Iriarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Havasi met een sublieme pass. bin Muhamad Radzy is nu in balbezit. bin Muhamad Radzy geeft een hoge lob. Daar is Mărăşescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărăşescu schiet op doel. Iriarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Cieczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rapali is nu in balbezit. Rapali passt de bal in één keer door. Váradi is nu in balbezit. Váradi schiet op doel. Toobal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Váradi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali verovert de bal door een tackle van achteren. Rapali schiet op doel. Toobal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Rapali rent richting de bal. Rapali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Ceglédi Amatőrök 1:0

35e minuut.
Inworp. Váradi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Rohonczy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iriarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iriarte speelt de bal door. Váradi kopt de bal weg. Berlinger heeft problemen om de bal te vangen. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Váradi is nu in balbezit. Váradi passt de bal zonder na te denken. Hajós bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu onderschept slim de pass. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasas 67%, Ceglédi Amatőrök 33%.
Vasas - Ceglédi Amatőrök 1:0

47e minuut.
bin Muhamad Radzy is nu in balbezit. bin Muhamad Radzy geeft de bal voor. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kulka de bal onder controle te krijgen. Iriarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Collura geeft een hoge lob. Inworp. Váradi met een snelle inworp. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Iriarte bokst de bal weg.

54e minuut.
Mărăşescu met de inworp. Váradi probeert de bal met de borst te controleren. Váradi passt de bal met de wreef. Mărăşescu rent richting de bal. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Váradi met de inworp. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vasas - Ceglédi Amatőrök 1:1

62e minuut.
Puskás bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskás passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berlinger de bal. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Havasi met een sublieme pass. Neuville bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Mărăşescu de bal. Mărăşescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rapali met een harde bal richting middenveld. Váradi kopt de bal weg. Mărăşescu is nu in balbezit. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Mărăşescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăşescu schiet op doel. Iriarte speelt de bal door. Váradi is nu in balbezit. Váradi haalt uit met een fantastische trap. Toobal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Váradi bereikt de bal nog maar net als eerste. Váradi draait met de bal, schiet en ... Toobal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toobal met een harde bal richting middenveld. Havasi kopt de bal weg. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Iriarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Ceglédi Amatőrök 1:2

73e minuut.
Inworp. Váradi met de inworp. Mărăşescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăşescu draait met de bal, schiet en ... Rohonczy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Ceglédi Amatőrök 1:3

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Váradi zal de hoekschop nemen. Rapali kan de bal niet met de borst controleren. Rapali draait met de bal, schiet en ... Toobal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vasas - Ceglédi Amatőrök 2:3

87e minuut.
Kulka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulka geeft een lange en hoge pass. Váradi rent richting de bal. Mărăşescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mărăşescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vasas 64%, Ceglédi Amatőrök 36%.
Vasas - Ceglédi Amatőrök 2:3