Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Bolemin Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5963
FC Bolemin Iowa Wolf Pack
AFERA 222222 Tactiek 532
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 39.4
very good Schieten average
very good Passen solid
very good Verdedigen average


7e minuut.
Klungelig pakt Colauti de bal. Polewicz rent richting de bal. Kikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Colauti rent richting de bal. Colauti haalt uit met een fantastische trap. Gerstenhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Završki passt de bal in één keer door. Colauti rent richting de bal. Colauti passt de bal zonder na te denken. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Gerstenhuber met een sublieme pass. Završki kopt de bal weg. Kikowski is nu in balbezit. Kikowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Polewicz rent richting de bal. Domingues onderschept slim de pass. Domingues passt de bal in één keer door. Daar is Colauti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colauti draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Damour geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domingues heeft problemen om de bal te vangen. Domingues geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kikowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Iowa Wolf Pack 1:0

36e minuut.
Bódis controleert de bal met de borst. Leone rent richting de bal. Leone passt de bal in één keer door. Colauti rent richting de bal. Colauti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Iowa Wolf Pack 2:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piranda komt het veld opgelopen. Kukuła komt het veld opgelopen. Aaby komt het veld opgelopen. Zlatkovič komt het veld opgelopen. Raczkowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 31%, Iowa Wolf Pack 69%.
FC Bolemin - Iowa Wolf Pack 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Piranda de bal. Piranda passt de bal met de wreef. Domingues rent richting de bal. Domingues passt de bal zonder na te denken. Raczkowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Piranda geeft een hoge lob. Damour kopt de bal weg. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colauti rent richting de bal. Colauti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Stalev verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła probeert naar een medespeler te passen. Bódis rent richting de bal. Bódis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Colauti rent richting de bal. Damour onderschept slim de pass. Kikowski onderschept slim de pass. Colauti rent richting de bal. Colauti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Raczkowski speelt de bal door. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski geeft de bal voor. Piranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Domingues met een sublieme pass. Piranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piranda met een sublieme pass. Colauti is nu in balbezit. Colauti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Iowa Wolf Pack 3:0

82e minuut.
Raczkowski met een snelle inworp. Kukuła geeft een hoge lob. Colauti is nu in balbezit. Colauti geeft de bal voor. Gerstenhuber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Iowa Wolf Pack 4:0

88e minuut.
Piranda geeft een lange en hoge pass. Parra heeft problemen om de bal te vangen. Colauti geeft de bal voor. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski draait met de bal, schiet en ... Gerstenhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 36%, Iowa Wolf Pack 64%.
FC Bolemin - Iowa Wolf Pack 4:0