Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C. Mixon Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1422
F.C. Mixon FC SIERAKOWICE
442 nowa Tactiek pp6
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 47.4
good Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Pabina geeft de bal voor. Cihan kopt de bal weg. Daar is Costa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich schiet op doel. Megyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cihan de bal. Malitka is nu in balbezit. Malitka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pabina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard onderschept slim de pass. Ballard geeft een hoge lob. Davis krijgt zijn hoofd ertegen. Brokowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Czerwiński met een sublieme pass. Jegliński kan de bal niet met de borst controleren. Kobierzyński is nu in balbezit. Jegliński onderschept slim de pass. Jegliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Daar is Pabina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pabina passt de bal zonder na te denken. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobich schiet op doel. Megyesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Vandooren de bal onder controle te krijgen. Czerwiński geeft een hoge lob. Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Jegliński is nu in balbezit. Jegliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - FC SIERAKOWICE 0:1

28e minuut.
Lorusso verovert de bal door een tackle van achteren. Lorusso probeert naar een medespeler te passen. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich onderschept slim de pass. Skrobich draait met de bal, schiet en ... Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Vandooren geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pabina met een snelle inworp. Klungelig pakt Skrobich de bal. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Cichacki komt het veld opgelopen. Molski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 57%, FC SIERAKOWICE 43%.
F.C. Mixon - FC SIERAKOWICE 0:1

49e minuut.
Cihan geeft de bal voor. Ballard kopt de bal weg. Czerwiński is nu in balbezit. Cichacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichacki geeft een lange en hoge pass. Brokowski bokst de bal weg.

50e minuut.
Jegliński passt de bal in één keer door. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - FC SIERAKOWICE 0:2

56e minuut.
Daar is Skrzyniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrzyniecki geeft een hoge lob. Molski geeft een hoge lob. Ballard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballard geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cichacki is nu in balbezit. Cichacki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ballard de bal. Ballard geeft de bal voor. Davis springt en kopt de bal. Brokowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kobierzyński passt de bal in één keer door. Vandooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński rent richting de bal. Jegliński draait met de bal, schiet en ... Megyesi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - FC SIERAKOWICE 0:3

64e minuut.
Cervatiuc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 45%, FC SIERAKOWICE 55%.
F.C. Mixon - FC SIERAKOWICE 0:3