Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:37
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Relaks C Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1515
Relaks C Can Canyameres
NOVA Tactiek NewTac
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 32.3
very good Schieten adequate
very good Passen weak
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Malczuk speelt de bal door. Năstăsoiu rent richting de bal. Năstăsoiu geeft een lange en hoge pass. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Aronsson kopt de bal weg. Klungelig pakt Năstăsoiu de bal. Năstăsoiu passt de bal in één keer door. Giannini is nu in balbezit. Giannini schiet op doel. Okun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szymborski rent richting de bal. Szymborski geeft de bal voor. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks C - Can Canyameres 1:0

12e minuut.
Włodarczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demeurisse komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Năstăsoiu passt de bal zonder na te denken. Szymborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymborski met een sublieme pass. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks C - Can Canyameres 2:0

25e minuut.
Szymborski rent richting de bal. Szymborski passt de bal zonder na te denken. Gołaszewski is nu in balbezit. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ... Okun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks C - Can Canyameres 3:0

33e minuut.
Demeurisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeurisse passt de bal zonder na te denken. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ... Okun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks C - Can Canyameres 4:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demeurisse met een snelle inworp. Artero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski geeft de bal voor. Okun verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giannini krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

39e minuut.
Aronsson onderschept slim de pass. Năstăsoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsoiu geeft een hoge lob. Giannini rent richting de bal. Giannini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mäkiharju probeert naar een medespeler te passen. Szymborski is nu in balbezit. Szymborski probeert naar een medespeler te passen. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relaks C 32%, Can Canyameres 68%.
Relaks C - Can Canyameres 4:0

47e minuut.
Erutku geeft de bal voor. Giannini rent richting de bal. Klungelig pakt Giannini de bal. Giannini draait met de bal, schiet en ... Okun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks C - Can Canyameres 5:0

51e minuut.
Balogh verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymborski met een snelle inworp. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Balogh bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymborski onderschept slim de pass. Szymborski probeert naar een medespeler te passen. Giannini rent richting de bal. Giannini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Knopper met een harde bal richting middenveld. Espínola heeft problemen om de bal te vangen. Niinimäki geeft de bal voor. Daar is Gołaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ... Okun bokst de bal weg. Giannini rent richting de bal. Giannini haalt uit met een fantastische trap. Okun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks C - Can Canyameres 6:0

58e minuut.
Demeurisse rent richting de bal. Daar is Demeurisse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demeurisse speelt de bal door. Gołaszewski rent richting de bal. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Viñas passt de bal met de wreef. Năstăsoiu speelt de bal door. Gołaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski draait met de bal, schiet en ... Okun werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

74e minuut.
Năstăsoiu rent richting de bal. Giannini met een sublieme pass. Knopper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Gołaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Balogh onderschept slim de pass. Balogh probeert naar een medespeler te passen. Giannini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks C - Can Canyameres 7:0

81e minuut.
Demeurisse kopt de bal weg. Gołaszewski rent richting de bal. Knopper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knopper krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Szymborski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Knopper kopt de bal weg. Giannini is nu in balbezit. Giannini schiet op doel. Okun maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relaks C - Can Canyameres 8:0

89e minuut.
Malczuk geeft een lange en hoge pass. Aronsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinimäki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niinimäki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relaks C 43%, Can Canyameres 57%.
Relaks C - Can Canyameres 8:0