Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wei Hamik
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4753
Magia FC c.s.e.chalar
cuidando Tactiek gen -1 inv
33% Balbezit 67%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 54.7
weak Schieten very good
solid Passen very good
average Verdedigen formidable


5e minuut.
Doeltrap. Falcón trapt de bal weg. Kollega met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco haalt uit met een fantastische trap. Zulueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Benquet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Gallego krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - c.s.e.chalar 0:1

11e minuut.
Epstein is nu in balbezit. Epstein passt de bal zonder na te denken. Gallego rent richting de bal. Gallego haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Devalois de bal onder controle te krijgen. Zulueta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Echague probeert naar een medespeler te passen. Kollega rent richting de bal. Kollega probeert naar een medespeler te passen. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. Abdala rent richting de bal. Abdala passt de bal zonder na te denken. Epstein is nu in balbezit. Epstein haalt uit met een fantastische trap. Zulueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Devalois rent richting de bal. Gallego onderschept slim de pass. Gallego schiet op doel. Zulueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Epstein de bal. Epstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - c.s.e.chalar 0:2

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schabowy met de inworp. Kollega speelt de bal door. Pacheco rent richting de bal. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Zulueta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Abdala rent richting de bal. Abdala passt de bal in één keer door. Kollega probeert naar een medespeler te passen. Epstein is nu in balbezit. Epstein haalt uit met een fantastische trap. Zulueta bokst de bal weg. Daar is Pinto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ariosa geeft de bal voor. Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Kollega geeft de bal voor. Epstein maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Benquet probeert naar een medespeler te passen. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego met een sublieme pass. Neri geeft een lange en hoge pass. Epstein springt en kopt de bal. Zulueta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Abdala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bicovschi de bal. Bicovschi geeft een lange en hoge pass. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein haalt uit met een fantastische trap. Zulueta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 87%, c.s.e.chalar 13%.
Magia FC - c.s.e.chalar 0:2

49e minuut.
Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco passt de bal met de wreef. Neri speelt de bal door. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kollega probeert de bal aan de voet te houden. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco speelt de bal door. Epstein is nu in balbezit. Epstein haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magia FC - c.s.e.chalar 0:3

64e minuut.
Cienfuegos rent richting de bal. Schabowy onderschept slim de pass. Schabowy passt de bal in één keer door. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Neri met een sublieme pass. Pacheco rent richting de bal. Pacheco met een sublieme pass. Epstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Epstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Kollega de bal. Kollega geeft de bal voor. Daar is Devalois, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Epstein is nu in balbezit. Epstein draait met de bal, schiet en ... Zulueta bokst de bal weg.

89e minuut.
Falcón trapt de bal weg van het doel. Kollega controleert de bal met de borst. Kollega probeert naar een medespeler te passen. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magia FC 83%, c.s.e.chalar 17%.
Magia FC - c.s.e.chalar 0:3