Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CSKA Yambol Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5739
CSKA Yambol Combate Medieval
5-2-3DINnew Tactiek Attack
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 33.8
weak Schieten average
weak Passen adequate
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Roussis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristodorescu is nu in balbezit. Milo onderschept slim de pass. Milo met een sublieme pass. Roussis geeft de bal voor. Cărtărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Muzyka geeft een lange en hoge pass. Újváry kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Casoni de bal onder controle te krijgen. Kikowski rent richting de bal. Kikowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Újváry geeft een hoge lob. Inworp. Casoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Lagoudakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagoudakis draait met de bal, schiet en ... Troise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 46%, Combate Medieval 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Yambol - Combate Medieval 0:0

46e minuut.
Belgiovine komt het veld opgelopen. Williams komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Chierichini de bal. Szczotka rent richting de bal. Roussis begaat een overtreding. Roussis krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Castagnari passt de bal met de wreef. Romoli probeert naar een medespeler te passen. Casoni met een sublieme pass. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis schiet op doel. Williams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Milo onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hristodorescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Castagnari kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szczotka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Cierkos trapt de bal weg. Roussis heeft problemen om de bal te vangen. Roussis passt de bal zonder na te denken. Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzebinoga geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Hristodorescu probeert naar een medespeler te passen. Davidov rent richting de bal. Davidov passt de bal zonder na te denken. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSKA Yambol - Combate Medieval 0:1

82e minuut.
Inworp. Chierichini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roussis speelt de bal door. Belgiovine rent richting de bal. Belgiovine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Belgiovine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski rent richting de bal. Belgiovine is nu in balbezit. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSKA Yambol - Combate Medieval 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSKA Yambol 42%, Combate Medieval 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSKA Yambol - Combate Medieval 1:1