Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estrelas da Noite Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7614
Estrelas da Noite *DOURADO*
sthephany Tactiek RONALDO ATT
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 31
weak Schieten poor
good Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
Rimondo passt de bal met de wreef. Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lewis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rimondo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández Miranda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Fernández Miranda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cupać probeert de bal met de borst te controleren. Izquierdo Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Izquierdo Martínez geeft een lange en hoge pass. Kusideł maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Estrelas da Noite - *DOURADO* 0:1

21e minuut.
Cañulef geeft een hoge lob. Aston rent richting de bal. Oziewicz begaat een overtreding. Oziewicz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Deon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deon met een sublieme pass. Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa is nu in balbezit. Espinosa geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Izquierdo Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni onderschept slim de pass. Masoni geeft een hoge lob. Oziewicz geeft een hoge lob. Izquierdo Martínez rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrelas da Noite 64%, *DOURADO* 36%.
Estrelas da Noite - *DOURADO* 0:1

67e minuut.
Deon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rimondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimondo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Rimondo passt de bal met de wreef. Walendziuk verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aston geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Farias de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Tabor heeft problemen om de bal te vangen. Tabor passt de bal in één keer door. Aston rent richting de bal. Aston passt de bal met de wreef. Bianchi onderschept slim de pass. Fernández Miranda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrelas da Noite 33%, *DOURADO* 67%.
Estrelas da Noite - *DOURADO* 0:1