Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Banquise Infernale
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3371
U.S. Master FC Pahf
Tactique2 Tactiek First
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 38.4
good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Flankenwolf speelt de bal door. Barros is nu in balbezit. Barros passt de bal in één keer door. Monteys is nu in balbezit. Monteys draait met de bal, schiet en ... Béguin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kopek is nu in balbezit. Kopek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC Pahf 0:1

11e minuut.
Kopek rent richting de bal. Benedig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopek verovert de bal door een tackle van achteren. Kopek draait met de bal, schiet en ... Béguin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC Pahf 0:2

35e minuut.
Inworp. Flankenwolf met een snelle inworp. Monteys met een sublieme pass. Kopek is nu in balbezit. Kopek schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Nicosia is nu in balbezit. Daar is Nicosia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicosia passt de bal in één keer door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Benedig verovert de bal door een tackle van achteren. Benedig geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mantelli de bal. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Master 55%, FC Pahf 45%.
U.S. Master - FC Pahf 0:2

72e minuut.
Huerta is nu in balbezit. Nicosia verovert de bal door een tackle van achteren. Nicosia probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Barros begaat een overtreding. Cruz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dedieu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jasan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC Pahf 1:2

80e minuut.
Jasan speelt de bal door. Benedig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopek verovert de bal door een tackle van achteren. Kopek schiet op doel. Béguin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Master - FC Pahf 1:3

84e minuut.
Simionescu passt de bal in één keer door. Kopek is nu in balbezit. Kocamaz maakt een afschuwelijke overtreding. Kocamaz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Master 57%, FC Pahf 43%.
U.S. Master - FC Pahf 1:3