Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sparta Miedzyrzecz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4826
Sparta Miedzyrzecz Chelsea Szczecin
new Tactiek 1
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 53.7
weak Schieten very good
good Passen excellent
poor Verdedigen excellent


4e minuut.
Daar is Ferré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferré geeft de bal voor. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piotrowicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:1

7e minuut.
Gribusts probeert naar een medespeler te passen. Sierkowski onderschept slim de pass. Inworp. Ferré met een snelle inworp. bin Halim geeft de bal voor. Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:2

10e minuut.
Szafrański kopt de bal weg. bin Halim rent richting de bal. bin Halim met een sublieme pass. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Winiecki trapt de bal weg. Bernacki rent richting de bal. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rüya is nu in balbezit. Rüya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:3

16e minuut.
Osada kopt de bal weg. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafrański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szafrański krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Piotrowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ferré met een snelle inworp. bin Halim is nu in balbezit. bin Halim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowicz geeft de bal voor. Inworp. Jennis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falangola Cappai geeft een lange en hoge pass. Winiecki bokst de bal weg. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:4

29e minuut.
Falangola Cappai speelt de bal door. Ferré is nu in balbezit. Ferré probeert naar een medespeler te passen. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:5

30e minuut.
Piotrowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Falangola Cappai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rüya rent richting de bal. Rüya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Romeo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piotrowicz de bal. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya schiet op doel. Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:6

41e minuut.
Falangola Cappai passt de bal zonder na te denken. bin Halim is nu in balbezit. bin Halim probeert naar een medespeler te passen. Josipović is nu in balbezit. Josipović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Falangola Cappai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim passt de bal zonder na te denken. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Gribusts controleert de bal met de borst. Gribusts probeert naar een medespeler te passen. Ferré is nu in balbezit. Ferré geeft de bal voor. Rüya maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Neto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 78%, Chelsea Szczecin 22%.
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:6

49e minuut.
Sierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. bin Halim onderschept slim de pass. bin Halim geeft een lange en hoge pass. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim passt de bal met de wreef. Daar is Josipović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Halim schiet op doel. Winiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rüya is nu in balbezit. Rüya passt de bal zonder na te denken. Josipović is nu in balbezit. Josipović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Szafrański de bal. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rüya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüya draait met de bal, schiet en ... Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Osada rent richting de bal. Rüya verovert de bal door een tackle van achteren. bin Halim bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović rent richting de bal. Josipović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
bin Halim geeft de bal voor. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Rüya rent richting de bal. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Winiecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:7

60e minuut.
Cotea komt het veld opgelopen. Devisch komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gribusts speelt de bal door. Klungelig pakt Ferré de bal. Ferré geeft een hoge lob. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Romeo probeert de bal met de borst te controleren. Bernacki is nu in balbezit. Bernacki passt de bal met de wreef. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch haalt uit met een fantastische trap. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gribusts rent richting de bal. Gribusts geeft de bal voor. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:8

66e minuut.
Falangola Cappai bereikt de bal nog maar net als eerste. Falangola Cappai passt de bal zonder na te denken. Piotrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Rüya bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüya haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rüya is nu in balbezit. Rüya haalt uit met een fantastische trap. Winiecki bokst de bal weg.

69e minuut.
Giernatowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Falangola Cappai is nu in balbezit. Falangola Cappai geeft een hoge lob. Devisch rent richting de bal. Devisch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin Halim is nu in balbezit. bin Halim passt de bal in één keer door. Ferré rent richting de bal. Ferré heeft problemen om de bal te vangen. Ferré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ferré probeert de bal met de borst te controleren. Ferré geeft de bal voor. Piotrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch rent richting de bal. Devisch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
McGinn kopt de bal weg. Daar is Giernatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Halim met een sublieme pass. Devisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devisch schiet op doel. Winiecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bernacki probeert naar een medespeler te passen. Gribusts bereikt de bal nog maar net als eerste. Gribusts geeft een lange en hoge pass. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
bin Halim geeft de bal voor. Falangola Cappai is nu in balbezit. Falangola Cappai probeert naar een medespeler te passen. Rüya rent richting de bal. Rüya schiet op doel. Winiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rüya is nu in balbezit. Rüya draait met de bal, schiet en ... Winiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Miedzyrzecz 74%, Chelsea Szczecin 26%.
Sparta Miedzyrzecz - Chelsea Szczecin 0:9