Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 13:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SSB tunas Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2541
SSB tunas F.C. DUNAREA BRAILA
442Tunas Tactiek 4-1-3-2 cjj
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
30.1 gemiddelde waardering 38.1
average Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Czvitkovics passt de bal zonder na te denken. Dankov rent richting de bal. Dankov geeft een lange en hoge pass. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Czvitkovics is nu in balbezit. Majid bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czvitkovics krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Czvitkovics passt de bal in één keer door. Dräger rent richting de bal. Dräger passt de bal in één keer door. Lungu is nu in balbezit. Lungu haalt uit met een fantastische trap. Panek bokst de bal weg.

16e minuut.
Dankov is nu in balbezit. Dankov geeft de bal voor. Dräger kopt de bal weg. Lungu is nu in balbezit. Lungu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Brands is nu in balbezit. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics met een sublieme pass. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Czvitkovics onderschept slim de pass. Czvitkovics probeert naar een medespeler te passen. Lungu is nu in balbezit. Lungu draait met de bal, schiet en ... Panek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Czvitkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Czvitkovics geeft een hoge lob. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols haalt uit met een fantastische trap. Panek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:1

38e minuut.
Majid rent richting de bal. Czvitkovics verovert de bal door een tackle van achteren. Czvitkovics passt de bal in één keer door. Mols rent richting de bal. Mols schiet op doel. Panek bokst de bal weg. Lungu is nu in balbezit. Lungu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 68%, F.C. DUNAREA BRAILA 32%.
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:2

46e minuut.
Adiprasetyo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Esatov rent richting de bal. Esatov passt de bal in één keer door. Hadžinumanbegović is nu in balbezit. Hadžinumanbegović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Brands is nu in balbezit. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics speelt de bal door. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Mols haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Adiprasetyo niet meer kan verder spelen. Purnomo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Doru verovert de bal door een tackle van achteren. Doru passt de bal in één keer door. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:3

57e minuut.
Czvitkovics passt de bal zonder na te denken. Dräger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pitoy. Dräger raakt geblesseerd tijdens het duel. Czvitkovics wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics met een sublieme pass. Mols rent richting de bal. Mols draait met de bal, schiet en ... Purnomo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:4

67e minuut.
Doru is nu in balbezit. Doru speelt de bal door. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap. Purnomo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:5

73e minuut.
Lungu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dräger de bal. Dräger speelt de bal door. Mols is nu in balbezit. Mols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:6

75e minuut.
Pitoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitoy probeert naar een medespeler te passen. Mols rent richting de bal. Lungu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:7

77e minuut.
Czvitkovics met een sublieme pass. Dräger rent richting de bal. Dräger met een sublieme pass. Mols rent richting de bal. Mols haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Czvitkovics kopt de bal weg. Doru rent richting de bal. Doru probeert naar een medespeler te passen. Lungu rent richting de bal. Lungu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mols is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:8

81e minuut.
Ntentakis onderschept slim de pass. Ntentakis geeft een lange en hoge pass. Mols is nu in balbezit. Mols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:9

84e minuut.
Pramono geeft een hoge lob. Lubis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doru is nu in balbezit. Mols rent richting de bal. Mols schiet op doel. Purnomo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SSB tunas 65%, F.C. DUNAREA BRAILA 35%.
SSB tunas - F.C. DUNAREA BRAILA 0:9