Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: NITRAMONIA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2874
Inter-ENA Fagaras cornetu IF
523 Tactiek 523
52% Balbezit 48%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 32.5
incredible Schieten good
excellent Passen poor
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Trybus verovert de bal door een tackle van achteren. Trybus speelt de bal door. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 1:0

3e minuut.
Płomyk speelt de bal door. Copik bereikt de bal nog maar net als eerste. Copik passt de bal met de wreef. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tołyż is nu in balbezit. Tołyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 2:0

5e minuut.
Trybus passt de bal in één keer door. Amstel is nu in balbezit. Amstel speelt de bal door. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tołyż is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 3:0

8e minuut.
Inworp. Fournarakis met een snelle inworp. Żółw is nu in balbezit. Żółw geeft de bal voor. Tuấn Dũng springt en kopt de bal. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tołyż draait met de bal, schiet en ... Carambol probeert de bal aan de voet te houden. Amstel geeft een hoge lob. Tuấn Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 4:0

9e minuut.
Tołyż passt de bal met de wreef. Żółw is nu in balbezit. Żółw geeft een hoge lob. Tuấn Dũng springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Carambol de bal. Tołyż verovert de bal door een tackle van achteren. Tołyż passt de bal in één keer door. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 5:0

15e minuut.
Matak geeft een lange en hoge pass. Tołyż speelt de bal door. Daar is Carambol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng schiet op doel. Dunđerović bokst de bal weg.

16e minuut.
Amstel rent richting de bal. Amstel passt de bal zonder na te denken. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 6:0

17e minuut.
Adamiak met een sublieme pass. Vrabie heeft problemen om de bal te vangen. Butcaru met een sublieme pass. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ojaniemi geeft de bal voor. Fournarakis rent richting de bal. Fournarakis geeft de bal voor. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż draait met de bal, schiet en ... Dunđerović bokst de bal weg. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap. Dunđerović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Amstel is nu in balbezit. Amstel passt de bal met de wreef. Tuấn Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... Dunđerović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 7:0

32e minuut.
Trybus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adamiak. Trybus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amstel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Butcaru maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Leński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 8:0

44e minuut.
Fournarakis probeert naar een medespeler te passen. Carambol is nu in balbezit. Tołyż onderschept slim de pass. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng schiet op doel. Dunđerović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tołyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Tołyż draait met de bal, schiet en ... Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 9:0

45e minuut.
Jeréz komt het veld opgelopen. Sočejevas komt het veld opgelopen. Iţic komt het veld opgelopen. Osorio komt het veld opgelopen. Anum komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 20%, cornetu IF 80%.
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 9:0

49e minuut.
Matak is nu in balbezit. Matak geeft een lange en hoge pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus rent richting de bal. Trybus schiet op doel. Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 10:0

53e minuut.
Butcaru is nu in balbezit. Butcaru geeft een hoge lob. Leński kopt de bal weg. Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus draait met de bal, schiet en ... Dunđerović bokst de bal weg. Anum geeft een hoge lob. Dunđerović bokst de bal weg. Tuấn Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 11:0

56e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuấn Dũng de bal. Tuấn Dũng passt de bal met de wreef. Anum bereikt de bal nog maar net als eerste. Anum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 12:0

58e minuut.
Trybus rent richting de bal. Trybus passt de bal met de wreef. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcaru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Leński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iţic neemt de hoekschop. Tuấn Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 13:0

58e minuut.
Klungelig pakt Copik de bal. Leński rent richting de bal. Leński met een sublieme pass. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 14:0

62e minuut.
Anum geeft een lange en hoge pass. Trybus rent richting de bal. Trybus passt de bal in één keer door. Tuấn Dũng is nu in balbezit. Tuấn Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 15:0

62e minuut.
Tuấn Dũng rent richting de bal. Butcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Meirsschaut tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meirsschaut krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Anum rent richting de bal. Anum passt de bal met de wreef. Tuấn Dũng rent richting de bal. Tuấn Dũng schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 16:0

68e minuut.
Daar is Trybus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butcaru is nu in balbezit. Butcaru met een sublieme pass. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 17:0

71e minuut.
Iţic passt de bal in één keer door. Jeréz rent richting de bal. Jeréz passt de bal zonder na te denken. Anum bereikt de bal nog maar net als eerste. Anum schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Wężowiecki met een sublieme pass. Mvila rent richting de bal. Mvila geeft een hoge lob. Anum bereikt de bal nog maar net als eerste. Anum schiet op doel. Dunđerović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Matak verovert de bal door een tackle van achteren. Matak geeft een lange en hoge pass. Meirsschaut geeft een hoge lob. Płomyk is nu in balbezit. Płomyk haalt uit met een fantastische trap. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 17:1

81e minuut.
Trybus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybus passt de bal zonder na te denken. Meirsschaut rent richting de bal. Butcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Butcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Dunđerović trapt de bal weg van het doel. Butcaru kopt de bal weg. Tuấn Dũng heeft problemen om de bal te vangen. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... Dunđerović bokst de bal weg. Trybus geeft een hoge lob. Tuấn Dũng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 18:1

86e minuut.
Butcaru passt de bal in één keer door. Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal in één keer door. Anum bereikt de bal nog maar net als eerste. Anum schiet op doel. Dunđerović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Trybus controleert de bal met de borst. Adamiak is nu in balbezit. Trybus verovert de bal door een tackle van achteren. Trybus geeft de bal voor. Tuấn Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Trybus met een sublieme pass. Anum bereikt de bal nog maar net als eerste. Anum geeft de bal voor. Butcaru krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 19:1

90e minuut.
Anum bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic speelt de bal door. Tuấn Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Dũng draait met de bal, schiet en ... Dunđerović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 20:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-ENA Fagaras 17%, cornetu IF 83%.
Inter-ENA Fagaras - cornetu IF 20:1