Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Parque del Hosquillo
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5871
Las Majadas FC Long Hao Than
Los Callejones Tactiek 532LHT
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 44
excellent Schieten good
excellent Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Gabino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipień. Gabino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cenamor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gabino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Long Hao Than 1:0

2e minuut.
Márquez met een snelle inworp. Cenamor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenamor passt de bal zonder na te denken. Luzardo rent richting de bal. Luzardo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barrero Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Barrero Barrero speelt de bal door. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Long Hao Than 2:0

18e minuut.
Luzardo rent richting de bal. Luzardo speelt de bal door. Ezquerro heeft problemen om de bal te vangen. Ezquerro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Luzardo geeft de bal voor. Marinho heeft problemen om de bal te vangen. Gabino rent richting de bal. Gabino haalt uit met een fantastische trap. Polledri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

21e minuut.
Klungelig pakt Galdea de bal. Luzardo met een sublieme pass. Ezquerro rent richting de bal. Ezquerro draait met de bal, schiet en ... Polledri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Long Hao Than 3:0

22e minuut.
Daar is Lugano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugano probeert naar een medespeler te passen. Poeira is nu in balbezit. Lipień rent richting de bal. Lipień schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Luzardo speelt de bal door. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro schiet op doel. Polledri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Long Hao Than 4:0

32e minuut.
Klungelig pakt Márquez de bal. Cenamor geeft de bal voor. Daar is Marinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabino draait met de bal, schiet en ... Polledri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Guerra heeft problemen om de bal te vangen. Luzardo kopt de bal weg. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro haalt uit met een fantastische trap. Polledri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Long Hao Than 5:0

40e minuut.
Galdea passt de bal in één keer door. Yokolmaz speelt de bal door. Márquez speelt de bal door. Gabino rent richting de bal. Gabino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Marinho geeft een lange en hoge pass. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzardo passt de bal zonder na te denken. Gabino rent richting de bal. Gabino draait met de bal, schiet en ... Polledri bokst de bal weg. Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Long Hao Than 6:0

43e minuut.
Kopaliński probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cenamor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenamor passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Majadas FC 38%, Long Hao Than 62%.
Las Majadas FC - Long Hao Than 6:0

52e minuut.
Marinho geeft de bal voor. Inworp. Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cenamor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenamor geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Narváez geeft een hoge lob. Luzardo is nu in balbezit. Luzardo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ezquerro de bal. Ezquerro draait met de bal, schiet en ... Polledri bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ezquerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezquerro passt de bal zonder na te denken. Gabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabino haalt uit met een fantastische trap. Polledri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las Majadas FC - Long Hao Than 7:0

74e minuut.
Cintezoi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabino rent richting de bal. Gabino geeft een hoge lob. Paal! Polledri bokst de bal weg.

77e minuut.
Lipień kan de bal niet met de borst controleren. Barrero Barrero is nu in balbezit. Barrero Barrero geeft de bal voor. Gabino heeft problemen om de bal te vangen. Gabino draait met de bal, schiet en ... Polledri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Cenamor passt de bal in één keer door. Márquez is nu in balbezit. Márquez speelt de bal door. Gabino is nu in balbezit. Gabino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las Majadas FC 43%, Long Hao Than 57%.
Las Majadas FC - Long Hao Than 7:0