Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Germanie-Ś.P. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4460
Germanie-Ś.P. FC Rypin
Rabusie Tactiek Trening_2
53% Balbezit 47%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 34.4
average Schieten average
good Passen average
average Verdedigen average


5e minuut.
Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Růžena met de inworp. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hemský is nu in balbezit. Hemský met een sublieme pass. Mánes rent richting de bal. Mánes schiet op doel. Radics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 1:0

6e minuut.
Růžena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hemský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemský probeert naar een medespeler te passen. Mánes rent richting de bal. Mánes haalt uit met een fantastische trap. Radics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk draait met de bal, schiet en ... Radics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 2:0

7e minuut.
Bernard probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Růžena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bernard speelt de bal door. Inworp. Růžena met de inworp. Hemský rent richting de bal. Hemský met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Růžena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 3:0

17e minuut.
Radics probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Hemský met de inworp. Nepomuk controleert de bal met de borst. Nepomuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 4:0

19e minuut.
Hulín passt de bal in één keer door. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mánes is nu in balbezit. Reyes rent richting de bal. Reyes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hemský heeft problemen om de bal te vangen. Hemský passt de bal zonder na te denken. Mánes is nu in balbezit. Mánes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Radics speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hemský met een snelle inworp. Nepomuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 5:0

23e minuut.
Bernard speelt de bal door. Daar is Pniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pniewski probeert naar een medespeler te passen. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Klungelig pakt Hemský de bal. Hemský geeft een lange en hoge pass. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 6:0

31e minuut.
Růžena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemský probeert naar een medespeler te passen. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Radics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reyes is nu in balbezit. Reyes schiet op doel. Radics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 7:0

33e minuut.
Hemský is nu in balbezit. Hemský passt de bal in één keer door. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 8:0

34e minuut.
Gillone geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hemský met de inworp. Daar is Nepomuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepomuk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 9:0

36e minuut.
Kicek geeft een hoge lob. Hemský speelt de bal door. Daar is Mánes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 10:0

37e minuut.
Cassigoli rent richting de bal. Cassigoli passt de bal in één keer door. Gillone is nu in balbezit. Mánes rent richting de bal. Mánes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 11:0

39e minuut.
Hemský rent richting de bal. Hemský geeft een lange en hoge pass. Reyes is nu in balbezit. Reyes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 12:0

40e minuut.
Reyes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hemský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hemský met een sublieme pass. Mánes is nu in balbezit. Mánes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 13:0

41e minuut.
Pniewski is nu in balbezit. Pniewski speelt de bal door. Reyes met een sublieme pass. Mánes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mánes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bernard met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Růžena met een snelle inworp. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hemský met de inworp. Nepomuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mánes is nu in balbezit. Mánes draait met de bal, schiet en ... Radics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 9%, FC Rypin 91%.
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 14:0

46e minuut.
Klich speelt de bal door. Gillone is nu in balbezit. Gillone passt de bal in één keer door. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kicek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hemský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nepomuk rent richting de bal. Nepomuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Radics trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Růžena met de inworp. Hemský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemský geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Radics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mánes springt en kopt de bal. Radics bokst de bal weg. Mánes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mánes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 15:0

61e minuut.
Hemský speelt de bal door. Daar is Nepomuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassigoli begaat een overtreding. Cassigoli krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Daar is Nepomuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mánes rent richting de bal. Mánes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Šika is nu in balbezit. Šika probeert naar een medespeler te passen. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Nepomuk kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Radics verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radics speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Růžena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kicek geeft de bal voor. Florêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Florêncio passt de bal met de wreef. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pniewski speelt de bal door. Inworp. Růžena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reyes is nu in balbezit. Reyes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Inworp. Hemský met de inworp. Klungelig pakt Růžena de bal. Růžena passt de bal zonder na te denken. Hemský geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hemský probeert naar een medespeler te passen. Mánes heeft problemen om de bal te vangen. Mánes passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Reyes de bal. Reyes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 19%, FC Rypin 81%.
Germanie-Ś.P. - FC Rypin 15:0