Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: azandy Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1094
azandy Potion Drinkers 85
att13 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.1 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Štefek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Judele met een sublieme pass. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Judele de bal. Judele speelt de bal door. Turay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Uteß bokst de bal weg.

19e minuut.
Wilczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štefek rent richting de bal. Štefek heeft problemen om de bal te vangen. Štefek draait met de bal, schiet en ... Israël probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - Potion Drinkers 85 0:1

24e minuut.
Ghica verovert de bal door een tackle van achteren. Ghica probeert naar een medespeler te passen. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azandy - Potion Drinkers 85 1:1

33e minuut.
Degrasiński passt de bal in één keer door. Daar is Midas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Midas geeft de bal voor. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Uteß bokst de bal weg.

37e minuut.
Kerekes is nu in balbezit. Kerekes passt de bal zonder na te denken. Štefek bereikt de bal nog maar net als eerste. Štefek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kerekes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bramerini komt het veld opgelopen. Israël met een harde bal richting middenveld. Gioga controleert de bal met de borst. Judele met een sublieme pass. Mendoza rent richting de bal. Mendoza draait met de bal, schiet en ... Uteß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Štefek rent richting de bal. Fadıloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadıloğlu geeft een hoge lob. Mendoza rent richting de bal. Mendoza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Günay verovert de bal door een tackle van achteren. Günay passt de bal met de wreef. Judele met een sublieme pass. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza schiet op doel. Uteß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Biserni bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - Potion Drinkers 85 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azandy 55%, Potion Drinkers 85 45%.
azandy - Potion Drinkers 85 1:2

46e minuut.
Kolliopoulos komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gioga speelt de bal door. Steels bereikt de bal nog maar net als eerste. Steels speelt de bal door. Štefek rent richting de bal. Štefek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Judele is nu in balbezit. Judele passt de bal zonder na te denken. Daar is Mendoza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendoza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica geeft een lange en hoge pass. Kolliopoulos bokst de bal weg. Vives controleert de bal met de borst. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azandy - Potion Drinkers 85 2:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Echeverría komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Judele is nu in balbezit. Judele geeft de bal voor. Ghica is nu in balbezit. Mendoza rent richting de bal. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Judele kopt de bal weg. Siboiu is nu in balbezit. Bramerini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Siboiu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Siboiu kan niet meer verder spelen. Beştaş komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Steels met een snelle inworp. Daar is Štefek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štefek passt de bal zonder na te denken. Gallas heeft problemen om de bal te vangen. Gallas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Biserni is nu in balbezit. Biserni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Günay passt de bal in één keer door. Judele probeert naar een medespeler te passen. Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Mendoza haalt uit met een fantastische trap. Bramerini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Midas rent richting de bal. Midas passt de bal zonder na te denken. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - Potion Drinkers 85 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azandy 54%, Potion Drinkers 85 46%.
azandy - Potion Drinkers 85 3:2