Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Humpys Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1948
FC Humpys Baby Shark
hs10 Tactiek Đảo chân
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 34.7
weak Schieten good
adequate Passen average
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Makarević geeft de bal voor. Khánh Nam kopt de bal weg. Boczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja rent richting de bal. Szeja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Humpys - Baby Shark 0:1

9e minuut.
Hoài Bắc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Nieuwkercke speelt de bal door. Kalajdžić met een sublieme pass. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talyani begaat een overtreding. Bocchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bocchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Radonjić de bal. Radonjić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Andreev geeft de bal voor. Khánh Nam kopt de bal weg. Boczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczko schiet op doel. Suurbier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Humpys - Baby Shark 0:2

27e minuut.
Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krezus speelt de bal door. Kalajdžić met een sublieme pass. Rybczyński is nu in balbezit. Rybczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
van Nieuwkercke met de inworp. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić maakt een afschuwelijke overtreding. Kalajdžić krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Suurbier trapt de bal weg. Daar is van Nieuwkercke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krezus met een sublieme pass. Radonjić is nu in balbezit. Radonjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Burgos Carrasco geeft een hoge lob. Rybczyński kopt de bal weg. Westwood probeert de bal met de borst te controleren. Radonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radonjić schiet op doel. Yakovlev bokst de bal weg.

43e minuut.
Pabón onderschept slim de pass. Pabón probeert naar een medespeler te passen. Bruni heeft problemen om de bal te vangen. Boczko rent richting de bal. Boczko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Humpys 38%, Baby Shark 62%.
FC Humpys - Baby Shark 0:2

56e minuut.
Gruart bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja verovert de bal door een tackle van achteren. Szeja passt de bal met de wreef. Boczko rent richting de bal. Boczko schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
van Nieuwkercke met een snelle inworp. Khánh Nam rent richting de bal. Khánh Nam draait met de bal, schiet en ... Szeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeja schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Szeja passt de bal met de wreef. Burgos Carrasco is nu in balbezit. Burgos Carrasco met een sublieme pass. Makarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Makarević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hoài Bắc speelt de bal door. Westwood rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocchi. Bocchi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Radonjić probeert de bal aan de voet te houden. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić passt de bal met de wreef. Bocchi rent richting de bal. Bocchi schiet op doel. Yakovlev bokst de bal weg.

69e minuut.
Andreev geeft de bal voor. Khánh Nam kopt de bal weg. Szeja probeert de bal aan de voet te houden. Boczko rent richting de bal. Boczko schiet op doel. Suurbier bokst de bal weg.

71e minuut.
Andreev rent richting de bal. Gruart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruart passt de bal zonder na te denken. Rybczyński is nu in balbezit. Rybczyński haalt uit met een fantastische trap. Yakovlev bokst de bal weg.

74e minuut.
Krezus bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nieuwkercke verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos Carrasco begaat een overtreding. van Nieuwkercke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

86e minuut.
Krezus passt de bal zonder na te denken. Rybczyński heeft problemen om de bal te vangen. Makarević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Makarević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Makarević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

88e minuut.
Hoài Bắc geeft de bal voor. Krezus speelt de bal door. Daar is Rybczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
van Nieuwkercke onderschept slim de pass. van Nieuwkercke geeft een hoge lob. Boczko is nu in balbezit. Boczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Humpys - Baby Shark 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Humpys 37%, Baby Shark 63%.
FC Humpys - Baby Shark 0:3