Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rovello Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6500
Rovello Mancos Team
IV MP Tactiek mediapuntita
65% Balbezit 35%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 37.3
very good Schieten average
excellent Passen good
very good Verdedigen average


4e minuut.
Strzałka rent richting de bal. Strzałka geeft een hoge lob. Štverák rent richting de bal. Štverák schiet op doel. Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Mancos Team 1:0

8e minuut.
Reimer onderschept slim de pass. Reimer passt de bal zonder na te denken. Baszak is nu in balbezit. Loughran onderschept slim de pass. Loughran draait met de bal, schiet en ... Baquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Štverák is nu in balbezit. Baszak begaat een overtreding. Štverák raakt geblesseerd tijdens het duel. Reimer met een snel genomen vrije trap. Štverák springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Schaf de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Mancos Team 2:0

14e minuut.
Honásek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Loughran is nu in balbezit. Loughran passt de bal in één keer door. Strzałka is nu in balbezit. Strzałka geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Loughran speelt de bal door. Bareja probeert naar een medespeler te passen. Štverák rent richting de bal. Štverák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Reimer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schaf. Reimer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Reimer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Štverák maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Bareja passt de bal in één keer door. Loughran bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughran probeert naar een medespeler te passen. Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Loughran passt de bal in één keer door. Winiarek rent richting de bal. Winiarek geeft de bal voor. Štverák is nu in balbezit. Štverák schiet op doel. Baquero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 29%, Mancos Team 71%.
Rovello - Mancos Team 2:0

48e minuut.
Bareja passt de bal zonder na te denken. Štverák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda. Miranda krijgt een gele kaart.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reimer zal de hoekschop nemen. Strzałka kan de bal niet met de borst controleren. Loughran rent richting de bal. Loughran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Strzałka speelt de bal door. Daar is Bareja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bareja probeert naar een medespeler te passen. Štverák rent richting de bal. Štverák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Loughran speelt de bal door. Bareja rent richting de bal. Bareja passt de bal in één keer door. Loughran rent richting de bal. Loughran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Miranda probeert de bal met de borst te controleren. Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Miranda moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Miranda schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Štverák raakt geblesseerd tijdens het duel. Reimer komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Liberatore is nu in balbezit. Liberatore geeft de bal voor. Duru geeft een lange en hoge pass. Štverák bereikt de bal nog maar net als eerste. Štverák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Galuch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzałka. Galuch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nedyalkov met een snel genomen vrije trap. Punal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rovello - Mancos Team 2:1

72e minuut.
Nedyalkov geeft een hoge lob. Liberatore rent richting de bal. Met opzet legt Strzałka zijn tegenspeler op de grond. Strzałka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Duru is nu in balbezit. Duru geeft de bal voor. Kallestad is nu in balbezit. Reimer verovert de bal door een tackle van achteren. Reimer schiet op doel. Baquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rovello 41%, Mancos Team 59%.
Rovello - Mancos Team 2:1