Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vale FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3520
Vale FC K.S.RUCH.CHORZóW
2023 541 Tactiek off
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.3 gemiddelde waardering 33.9
poor Schieten good
average Passen average
average Verdedigen average


8e minuut.
Małyczak is nu in balbezit. Małyczak passt de bal zonder na te denken. Daar is Raipani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raipani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Bryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małyczak probeert naar een medespeler te passen. Raipani is nu in balbezit. Raipani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - K.S.RUCH.CHORZóW 0:1

18e minuut.
Daar is Mau Feitio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badivuku onderschept slim de pass. Badivuku passt de bal zonder na te denken. Raipani is nu in balbezit. Raipani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Phú Hiệp verovert de bal door een tackle van achteren. Phú Hiệp met een sublieme pass. Giampaoli rent richting de bal. Giampaoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vale FC - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

24e minuut.
Daar is Semico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skup rent richting de bal. Skup geeft de bal voor. Raipani rent richting de bal. Raipani draait met de bal, schiet en ... Granado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vale FC 52%, K.S.RUCH.CHORZóW 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vale FC - K.S.RUCH.CHORZóW 1:1

59e minuut.
Iuresean is nu in balbezit. Iuresean geeft een lange en hoge pass. Koprivarov rent richting de bal. Raipani verovert de bal door een tackle van achteren. Raipani draait met de bal, schiet en ... Granado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Skup rent richting de bal. Skup geeft de bal voor. Raipani is nu in balbezit. Raipani haalt uit met een fantastische trap. Granado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - K.S.RUCH.CHORZóW 1:2

64e minuut.
Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli passt de bal zonder na te denken. Reimonde is nu in balbezit. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Badivuku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Mulligan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ţărus met een snelle inworp. Codorniga rent richting de bal. Codorniga geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Małyczak is nu in balbezit. Małyczak probeert naar een medespeler te passen. Pombeiro is nu in balbezit. Raipani verovert de bal door een tackle van achteren. Raipani draait met de bal, schiet en ... Granado bokst de bal weg.

83e minuut.
Mizurado geeft een hoge lob. Inworp. Bryński met de inworp. Małyczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Małyczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Raipani kopt de bal weg. Badivuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipani rent richting de bal. Raipani draait met de bal, schiet en ... Granado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vale FC - K.S.RUCH.CHORZóW 1:3

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bryński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giampaoli is nu in balbezit. Małyczak onderschept slim de pass. Małyczak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vale FC 66%, K.S.RUCH.CHORZóW 34%.
Vale FC - K.S.RUCH.CHORZóW 1:3