Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kopuzlar Stadyumu
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4997
KOPUZLAR FK Levski Sofia FC
Hayde uşaklar Tactiek 343
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 34.9
weak Schieten very good
good Passen poor
average Verdedigen weak


17e minuut.
Sağlamsoy is nu in balbezit. Inworp. Nenehatunoğlu met een snelle inworp. Fətullayev is nu in balbezit. Fətullayev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Küçükyılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükyılmaz passt de bal zonder na te denken. Gonnet rent richting de bal. Marcel verovert de bal door een tackle van achteren. Marcel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Loporto trapt de bal weg. Chepalov kopt de bal weg. Berberyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrales is nu in balbezit. Corrales schiet op doel. Türksoylu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Sağlamsoy probeert naar een medespeler te passen. Tanttu is nu in balbezit. Tanttu passt de bal met de wreef. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 46%, Levski Sofia FC 54%.
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 1:0

47e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yunt zal de hoekschop nemen. Ryč kopt de bal weg. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel haalt uit met een fantastische trap. Loporto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 2:0

53e minuut.
Başkomiser speelt de bal door. Marcel bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcel passt de bal in één keer door. Yunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunt haalt uit met een fantastische trap. Loporto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Sancar bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükyılmaz rent richting de bal. Sancar verovert de bal door een tackle van achteren. Sancar haalt uit met een fantastische trap. Loporto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 3:0

75e minuut.
Nenehatunoğlu met een sublieme pass. Marcel heeft problemen om de bal te vangen. Marcel passt de bal met de wreef. Daar is Sancar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sancar schiet op doel. Loporto bokst de bal weg.

89e minuut.
Fətullayev schiet op doel. Türksoylu speelt de bal door. Tanttu kopt de bal weg. Yunt is nu in balbezit. Yunt haalt uit met een fantastische trap. Loporto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 38%, Levski Sofia FC 62%.
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 3:0