Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mako Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3293
Forza Rossoneri blonded
451 Tactiek weirdest 424
69% Balbezit 31%
14% Spel op eigen helft 86%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 24.8
formidable Schieten weak
excellent Passen average
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Antolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antolak met een sublieme pass. Beraldin met een sublieme pass. MacQuistan is nu in balbezit. MacQuistan schiet op doel. Bello Rebolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Beraldin geeft een hoge lob. Parlatan kopt de bal weg. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 1:0

20e minuut.
Antolak met een snelle inworp. Daar is Parlatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parlatan geeft een lange en hoge pass. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Antolak speelt de bal door. MacQuistan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan passt de bal met de wreef. Parlatan rent richting de bal. Parlatan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 2:0

28e minuut.
Parlatan geeft een hoge lob. Orpiszewski kopt de bal weg. Daar is Rubint, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Beraldin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo geeft een hoge lob. MacQuistan springt en kopt de bal. Bello Rebolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 3:0

35e minuut.
Ricardo is nu in balbezit. Tollebeek onderschept slim de pass. MacQuistan is nu in balbezit. MacQuistan draait met de bal, schiet en ... Orpiszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bello Rebolo bokst de bal weg.

36e minuut.
Kucenko probeert naar een medespeler te passen. Antolak rent richting de bal. Antolak geeft de bal voor. MacQuistan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cedron speelt de bal door. Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranhão geeft een lange en hoge pass. MacQuistan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Ricardo passt de bal zonder na te denken. MacQuistan is nu in balbezit. Bałamut is nu in balbezit. MacQuistan verovert de bal door een tackle van achteren. MacQuistan schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. North komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 10%, blonded 90%.
Forza Rossoneri - blonded 3:0

46e minuut.
Engels komt het veld opgelopen. Musiałek komt het veld opgelopen. Cranenbrouck komt het veld opgelopen. Betka komt het veld opgelopen.

48e minuut.
MacQuistan verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan onderschept slim de pass. MacQuistan draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 4:0

51e minuut.
Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo speelt de bal door. Daar is Beraldin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beraldin geeft een hoge lob. Musiałek heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 5:0

53e minuut.
Tollebeek kopt de bal weg. Beraldin is nu in balbezit. Beraldin speelt de bal door. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Beraldin rent richting de bal. Beraldin geeft de bal voor. Cranenbrouck heeft problemen om de bal te vangen. MacQuistan is nu in balbezit. MacQuistan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 6:0

60e minuut.
Beraldin geeft een lange en hoge pass. Daar is Bałamut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacQuistan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 7:0

63e minuut.
Musiałek kopt de bal weg. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo probeert naar een medespeler te passen. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Daar is Parlatan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antolak geeft een hoge lob. MacQuistan is nu in balbezit. MacQuistan schiet op doel. Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 8:0

65e minuut.
Tollebeek passt de bal zonder na te denken. Szmiel rent richting de bal. Ricardo begaat een overtreding. Ricardo krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Peryt bereikt de bal nog maar net als eerste. North onderschept slim de pass. North speelt de bal door. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan schiet op doel. Bello Rebolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Daar is Beraldin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beraldin geeft de bal voor. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 9:0

79e minuut.
MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan haalt uit met een fantastische trap. Daar is Cranenbrouck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parlatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlatan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Parlatan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Orpiszewski de bal. MacQuistan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 10:0

82e minuut.
Parlatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlatan geeft een lange en hoge pass. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 11:0

89e minuut.
Inworp. Beraldin met de inworp. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo geeft de bal voor. MacQuistan krijgt zijn hoofd ertegen. Bello Rebolo bokst de bal weg.

90e minuut.
Beraldin met een sublieme pass. Kolano rent richting de bal. Beraldin rent richting de bal. Beraldin geeft een lange en hoge pass. MacQuistan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - blonded 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 18%, blonded 82%.
Forza Rossoneri - blonded 12:0