Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Stal Brzeg Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4878
FC Stal Brzeg RedDevils77
łan Tactiek podstawowa
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 60.4
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Radacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacz geeft een lange en hoge pass. Bujok is nu in balbezit. Bujok draait met de bal, schiet en ... Ludźmierski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stal Brzeg - RedDevils77 1:0

14e minuut.
Jedynasiak is nu in balbezit. Jedynasiak geeft een lange en hoge pass. Melaer kopt de bal weg. Cerquinho rent richting de bal. Cerquinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Samarone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samarone passt de bal in één keer door. Zagórny probeert naar een medespeler te passen. Cerquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerquinho schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Stal Brzeg - RedDevils77 1:1

23e minuut.
Marcinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samarone verovert de bal door een tackle van achteren. Samarone speelt de bal door. Cerquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerquinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Staszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staniec met een snelle inworp. Bednarek geeft een lange en hoge pass. Agăfiţei krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Servida passt de bal in één keer door. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staszewski. Bednarek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bednarek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silberbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Zagórny is nu in balbezit. Saldanha onderschept slim de pass. Saldanha probeert naar een medespeler te passen. Nietupski is nu in balbezit. Nietupski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stal Brzeg 63%, RedDevils77 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Stal Brzeg - RedDevils77 1:1

49e minuut.
Staszewski heeft problemen om de bal te vangen. Staniec probeert naar een medespeler te passen. Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek geeft de bal voor. Cerquinho krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Samarone is nu in balbezit. Samarone passt de bal met de wreef. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei geeft de bal voor. Cerquinho krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Stal Brzeg - RedDevils77 1:2

64e minuut.
Staszewski geeft een lange en hoge pass. Radacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Radacz passt de bal in één keer door. Nietupski rent richting de bal. Nietupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Radacz verovert de bal door een tackle van achteren. Radacz speelt de bal door. Saldanha met een sublieme pass. Bujok is nu in balbezit. Bujok haalt uit met een fantastische trap. Ludźmierski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Zagórny passt de bal zonder na te denken. Cerquinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cerquinho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zagórny wilt de vrije trap nemen. Silberbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Stal Brzeg 45%, RedDevils77 55%.
FC Stal Brzeg - RedDevils77 1:2