Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parque Palermo
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Adelante Palermo Livorno
4141 Tactiek ACSDALTRIV2
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 59.1
excellent Schieten solid
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


17e minuut.
Revert rent richting de bal. Revert geeft de bal voor. Valeriano rent richting de bal. Valeriano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Livorno 1:0

22e minuut.
Berlingieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlingieri geeft de bal voor. Valeriano rent richting de bal. Valeriano schiet op doel. Bifulco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Livorno 2:0

25e minuut.
Valeriano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hesp komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Bifulco speelt de bal door. Cetlawa speelt de bal door. Broś rent richting de bal. Budeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetlawa onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Budeš met een sublieme pass. Berlingieri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rósa de bal. Hesp is nu in balbezit. Hesp draait met de bal, schiet en ... Bifulco bokst de bal weg.

42e minuut.
Berlingieri geeft de bal voor. Klungelig pakt Hesp de bal. Prass rent richting de bal. Hesp verovert de bal door een tackle van achteren. Hesp haalt uit met een fantastische trap. Bifulco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Prass kopt de bal weg. Daar is Berlingieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlingieri met een sublieme pass. Hesp is nu in balbezit. Hesp haalt uit met een fantastische trap. Bifulco bokst de bal weg.

45e minuut.
Rósa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peier met een snelle inworp. Żywicki heeft problemen om de bal te vangen. Żywicki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 44%, Livorno 56%.
Adelante Palermo - Livorno 2:0

55e minuut.
Peier probeert naar een medespeler te passen. Rósa rent richting de bal. Rósa geeft een hoge lob. Cetlawa is nu in balbezit. Cetlawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tassotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassotti passt de bal met de wreef. Cetlawa rent richting de bal. Cetlawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adelante Palermo - Livorno 2:1

68e minuut.
Berlingieri rent richting de bal. Berlingieri geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rósa de bal. Hesp rent richting de bal. Hesp draait met de bal, schiet en ... Bifulco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Budeš onderschept slim de pass. Budeš geeft een lange en hoge pass. Prass bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesp onderschept slim de pass. Hesp haalt uit met een fantastische trap. Bifulco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Dúbravec begaat een overtreding. Richards raakt geblesseerd tijdens het duel. Richards zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hesp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Biskupski geeft een hoge lob. Inworp. Peier met de inworp. Żywicki rent richting de bal. Żywicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adelante Palermo 38%, Livorno 62%.
Adelante Palermo - Livorno 2:1