Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stiinta Arad Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3973
Stiinta Arad On_SKY
532 Tactiek Nulear
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
14 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 41.5
solid Schieten very good
solid Passen good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Eerdekens rent richting de bal. Eerdekens speelt de bal door. Van Mol bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio onderschept slim de pass. Toribio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 0:1

2e minuut.
Bulutsuz met een sublieme pass. Daar is Lugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masters verovert de bal door een tackle van achteren. Masters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 0:2

7e minuut.
Szymkiewicz onderschept slim de pass. Szymkiewicz passt de bal in één keer door. Toribio rent richting de bal. Masters is nu in balbezit. Masters haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo bokst de bal weg.

8e minuut.
Karsnák onderschept slim de pass. Karsnák speelt de bal door. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 0:3

12e minuut.
Daar is Masters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karsnák rent richting de bal. Karsnák passt de bal zonder na te denken. Masters rent richting de bal. Masters schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Erskine met een sublieme pass. Duy Hải is nu in balbezit. Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine geeft een lange en hoge pass. Lugo krijgt zijn hoofd ertegen. Bălţatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Pokładowski is nu in balbezit. Lugo onderschept slim de pass. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 1:3

19e minuut.
Toribio onderschept slim de pass. Eerdekens is nu in balbezit. Eerdekens passt de bal in één keer door. Masters is nu in balbezit. Masters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Tătar speelt de bal door. Masters is nu in balbezit. Barnеs is nu in balbezit. Masters onderschept slim de pass. Masters haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo bokst de bal weg.

25e minuut.
Jürimäe rent richting de bal. Jürimäe passt de bal zonder na te denken. Masters is nu in balbezit. Masters schiet op doel. Acasuzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 1:4

30e minuut.
Lugo passt de bal met de wreef. Bulutsuz speelt de bal door. Sillak is nu in balbezit. Sillak geeft de bal voor. Duy Hải maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 2:4

31e minuut.
Sillak met een snelle inworp. Lugo is nu in balbezit. Lugo geeft een hoge lob. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Eerdekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Eerdekens speelt de bal door. Karsnák is nu in balbezit. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters draait met de bal, schiet en ... Acasuzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Masters is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bulutsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Bulutsuz met een sublieme pass. Lugo rent richting de bal. Lugo draait met de bal, schiet en ... Bălţatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 3:4

41e minuut.
Van Mol geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Szymkiewicz de bal onder controle te krijgen. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta Arad 55%, On_SKY 45%.
Stiinta Arad - On_SKY 3:4

47e minuut.
Karsnák passt de bal in één keer door. Eerdekens speelt de bal door. Jürimäe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Toribio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toribio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tătar passt de bal in één keer door. Masters is nu in balbezit. Masters passt de bal met de wreef. Daar is Toribio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toribio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Van Mol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jürimäe met een snelle inworp. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sillak is nu in balbezit. Sillak geeft de bal voor. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bălţatu trapt de bal weg. Bulutsuz kopt de bal weg. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Bălţatu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Stiinta Arad - On_SKY 4:4

59e minuut.
Sillak speelt de bal door. Bulutsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulutsuz met een sublieme pass. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải schiet op doel. Bălţatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Erskine neemt de hoekschop. Lugo krijgt zijn hoofd ertegen. Bălţatu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski onderschept slim de pass. Siarzewski passt de bal zonder na te denken. Masters is nu in balbezit. Masters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Tătar kopt de bal weg. Klungelig pakt Eerdekens de bal. Eerdekens probeert naar een medespeler te passen. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters schiet op doel. Acasuzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tătar met een sublieme pass. Eerdekens heeft problemen om de bal te vangen. Eerdekens passt de bal in één keer door. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Bălţatu speelt de bal door. Eerdekens kopt de bal weg. Masters rent richting de bal. Masters schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Erskine bereikt de bal nog maar net als eerste. Erskine passt de bal met de wreef. Bulutsuz is nu in balbezit. Bulutsuz schiet op doel. Bălţatu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Pokładowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugo rent richting de bal. Lugo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Sorribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătar is nu in balbezit. Tătar speelt de bal door. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel. Acasuzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Barnеs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters draait met de bal, schiet en ... Acasuzo bokst de bal weg. Masters maakt een snoekduik en kopt de bal. Acasuzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 4:5

82e minuut.
Masters is nu in balbezit. Jürimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio is nu in balbezit. Toribio haalt uit met een fantastische trap. Acasuzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 4:6

84e minuut.
Eerdekens met een snelle inworp. Karsnák rent richting de bal. Karsnák passt de bal zonder na te denken. Masters is nu in balbezit. Masters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sillak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillak geeft een lange en hoge pass. Daar is Szymkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải schiet op doel. Bălţatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Masters bereikt de bal nog maar net als eerste. Masters passt de bal in één keer door. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta Arad - On_SKY 4:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta Arad 66%, On_SKY 34%.
Stiinta Arad - On_SKY 4:7