Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Los Tikos Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2608
Los Tikos pirata
442 c Tactiek viu
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 29.6
good Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Crăciun met de inworp. Pepino rent richting de bal. Ançay rent richting de bal. Ançay draait met de bal, schiet en ... Megyei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Illán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pujol kopt de bal weg. Maśnica rent richting de bal. Maśnica probeert naar een medespeler te passen. Pepino is nu in balbezit. Pepino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Poeta geeft een hoge lob. Ertemir probeert de bal aan de voet te houden. Maśnica rent richting de bal. Maśnica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - pirata 1:0

37e minuut.
Dulewicz speelt de bal door. Bartolucci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pepino. Pepino krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Dudek heeft problemen om de bal te vangen. Guiso is nu in balbezit. Dudek onderschept slim de pass. Dudek schiet op doel. Illán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Tikos - pirata 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 32%, pirata 68%.
Los Tikos - pirata 2:0

54e minuut.
Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino geeft een hoge lob. Maśnica rent richting de bal. Maśnica geeft een hoge lob. Dudek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Arbulú speelt de bal door. Maśnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnica met een sublieme pass. Dudek is nu in balbezit. Dudek schiet op doel. Illán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Pepino passt de bal zonder na te denken. Visegrádi rent richting de bal. Maśnica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Visegrádi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Visegrádi kan niet meer verder spelen. Ertemir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pujol heeft problemen om de bal te vangen. Dicá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Arbulú rent richting de bal. Arbulú geeft een hoge lob. Ertemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudek verovert de bal door een tackle van achteren. Dudek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bicskei geeft de bal voor. Inworp. Crăciun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ançay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ançay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Tikos 20%, pirata 80%.
Los Tikos - pirata 2:0