Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Chaudron d`Armagnac
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5992
Lords FC ISHIRAHOSHI
HC-3 Tactiek echine
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 59
outstanding Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Pesti geeft een hoge lob. Beaucourt probeert naar een medespeler te passen. Billard probeert naar een medespeler te passen. Bragança rent richting de bal. Bragança draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pironti geeft de bal voor. Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaz verovert de bal door een tackle van achteren. Znak is nu in balbezit. Znak draait met de bal, schiet en ... Platini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Billard neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
André geeft een hoge lob. Dakowski is nu in balbezit. Dakowski geeft de bal voor. Marie krijgt zijn hoofd ertegen. Benesperi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 1:0

23e minuut.
Baratelli geeft een hoge lob. Pironti speelt de bal door. Klungelig pakt Znak de bal. Znak schiet op doel. Platini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 1:1

25e minuut.
Mello de Andrade heeft problemen om de bal te vangen. Froger met een sublieme pass. Marie rent richting de bal. Marie schiet op doel. Benesperi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Heesakkers kopt de bal weg. Beaucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaucourt met een sublieme pass. Znak heeft problemen om de bal te vangen. Znak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Bragança rent richting de bal. Bragança geeft de bal voor. Daar is Fernández Cotrofe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bragança is nu in balbezit. Bragança schiet op doel. Platini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 1:2

31e minuut.
Billard passt de bal zonder na te denken. Pironti is nu in balbezit. Pironti passt de bal in één keer door. Znak is nu in balbezit. Znak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Venäläinen is nu in balbezit. Venäläinen passt de bal met de wreef. Froger rent richting de bal. Froger draait met de bal, schiet en ... Benesperi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 2:2

40e minuut.
Venäläinen met een sublieme pass. Dakowski is nu in balbezit. Dakowski met een sublieme pass. Marie rent richting de bal. Marie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords 55%, FC ISHIRAHOSHI 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lords - FC ISHIRAHOSHI 2:2

46e minuut.
Stopyra komt het veld opgelopen. Gosse komt het veld opgelopen. Dubach komt het veld opgelopen. Djorkaeff komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Beaucourt met de inworp. Baratelli met een sublieme pass. Znak bereikt de bal nog maar net als eerste. Znak draait met de bal, schiet en ... Platini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 2:3

56e minuut.
Klee geeft de bal voor. Diaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaz geeft de bal voor. Stopyra geeft een hoge lob. Dubach maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Djorkaeff kopt de bal weg. Dakowski is nu in balbezit. Dakowski geeft de bal voor. Dubach is nu in balbezit. Dubach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Fenouillère bereikt de bal nog maar net als eerste. Venäläinen heeft problemen om de bal te vangen. Venäläinen speelt de bal door. Stopyra is nu in balbezit. Stopyra geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 3:3

60e minuut.
de Bock komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Djorkaeff probeert naar een medespeler te passen. Stopyra is nu in balbezit. Stopyra geeft de bal voor. Gosse maakt een snoekduik en kopt de bal. Klee heeft problemen om de bal te vangen. Benesperi bokst de bal weg.

65e minuut.
Klungelig pakt Baratelli de bal. Baratelli passt de bal met de wreef. Beaucourt rent richting de bal. Beaucourt geeft een hoge lob. Bragança maakt een snoekduik en kopt de bal. Platini bokst de bal weg. Znak is nu in balbezit. Znak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 3:4

68e minuut.
de Bock probeert naar een medespeler te passen. Stopyra rent richting de bal. Stopyra passt de bal met de wreef. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra met een sublieme pass. Dubach is nu in balbezit. Dubach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 4:4

75e minuut.
Beaucourt passt de bal met de wreef. de Bock rent richting de bal. de Bock speelt de bal door. Gosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosse schiet op doel. Benesperi bokst de bal weg.

88e minuut.
Baratelli rent richting de bal. Baratelli probeert naar een medespeler te passen. Znak rent richting de bal. Znak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 4:5

90e minuut.
Fenouillère speelt de bal door. Heesakkers met een sublieme pass. Beaucourt probeert de bal met de borst te controleren. Venäläinen geeft de bal voor. Gosse krijgt zijn hoofd ertegen. Benesperi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dubach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lords - FC ISHIRAHOSHI 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lords 41%, FC ISHIRAHOSHI 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lords - FC ISHIRAHOSHI 5:5