Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:28
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Z Moon Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4827
Z Moon Bekanismo Bekans
352 Tactiek Bekan
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 37.9
solide Schieten solide
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Daar is Radanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandurović rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kolašinac ... Strafschop! Kolašinac krijgt een gele kaart. Pandurović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Soldatović neemt zijn aanloop. Škrbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - Bekanismo Bekans 0:1

16e minuut.
Tintor passt de bal in één keer door. Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda passt de bal in één keer door. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kolašinac heeft problemen om de bal te vangen. Zdelar probeert naar een medespeler te passen. Soldatović heeft problemen om de bal te vangen. Soldatović schiet op doel. Škrbić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - Bekanismo Bekans 0:2

29e minuut.
Kolašinac verovert de bal door een tackle van achteren. Kolašinac geeft een lange en hoge pass. Daar is Batrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivokuća rent richting de bal. Krivokuća schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Domínguez trapt de bal weg van het doel. Radanović kopt de bal weg. Krivokuća is nu in balbezit. Krivokuća haalt uit met een fantastische trap. Domínguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Vujanović rent richting de bal. Vujanović geeft een hoge lob. Vlahović heeft problemen om de bal te vangen. Krivokuća rent richting de bal. Krivokuća schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - Bekanismo Bekans 1:2

40e minuut.
Pederoda passt de bal in één keer door. Pandurović rent richting de bal. Radman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z Moon 46%, Bekanismo Bekans 54%.
Z Moon - Bekanismo Bekans 1:2

46e minuut.
Girasia komt het veld opgelopen. Mol komt het veld opgelopen. Muslin komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pederoda speelt de bal door. Pajić geeft een hoge lob. Pederoda rent richting de bal. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kolašinac is nu in balbezit. Kolašinac probeert naar een medespeler te passen. Krivokuća bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokuća haalt uit met een fantastische trap. Muslin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Z Moon - Bekanismo Bekans 2:2

68e minuut.
Tanasković onderschept slim de pass. Tanasković geeft een lange en hoge pass. Ljubinkov kopt de bal weg. Daar is Drinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drinčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kolašinac rent richting de bal. Kolašinac passt de bal in één keer door. Zdelar met een sublieme pass. Girasia is nu in balbezit. Girasia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zdelar met een sublieme pass. Girasia is nu in balbezit. Girasia passt de bal met de wreef. Mol is nu in balbezit. Mol haalt uit met een fantastische trap. Škrbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Tanasković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pederoda rent richting de bal. Pederoda speelt de bal door. Mol is nu in balbezit. Mol draait met de bal, schiet en ... Škrbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Mol is nu in balbezit. Mol geeft een lange en hoge pass. Daar is Radman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Girasia rent richting de bal. Girasia schiet op doel. Škrbić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Krivokuća passt de bal met de wreef. Drinčić is nu in balbezit. Zdelar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zdelar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z Moon 54%, Bekanismo Bekans 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Z Moon - Bekanismo Bekans 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Ljubinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mol onderschept slim de pass. Mol probeert naar een medespeler te passen. Girasia bereikt de bal nog maar net als eerste. Girasia schiet op doel. Škrbić bokst de bal weg.

105e minuut.
Pajić probeert naar een medespeler te passen. Mol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Girasia onderschept slim de pass. Girasia haalt uit met een fantastische trap. Škrbić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - Bekanismo Bekans 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z Moon 53%, Bekanismo Bekans 47%.
Z Moon - Bekanismo Bekans 2:3

113e minuut.
Jakovljević rent richting de bal. Jakovljević geeft een hoge lob. Krivokuća rent richting de bal. Krivokuća schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Z Moon - Bekanismo Bekans 3:3

117e minuut.
Batrović verovert de bal door een tackle van achteren. Zdelar speelt de bal door. Pederoda met een sublieme pass. Mol is nu in balbezit. Mol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

119e minuut.
Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pederoda speelt de bal door. Girasia rent richting de bal. Girasia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z Moon 56%, Bekanismo Bekans 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Z Moon - Bekanismo Bekans 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Girasia neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Škrbić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - Bekanismo Bekans 3:4
---
Drinčić neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Z Moon - Bekanismo Bekans 4:4
---
Mol kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - Bekanismo Bekans 4:5
---
Krivokuća legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Muslin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Z Moon - Bekanismo Bekans 5:5
---
Batrović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Škrbić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
Jakovljević legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Muslin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - Bekanismo Bekans 6:5
---
Pederoda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Radanović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Z Moon - Bekanismo Bekans 7:5
---