Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Granturismo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7343
Granturismo Hullámfarkasok
Bari_sarkos_Red Tactiek Dabas
39% Balbezit 61%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 53.7
adequate Schieten solid
average Passen very good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Gawlo onderschept slim de pass. Gawlo speelt de bal door. Bártfay bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall verovert de bal door een tackle van achteren. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. Tömöri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Diagne-Faye zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Gawlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawlo probeert naar een medespeler te passen. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salih neemt de hoekschop. Souleymane Fall springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Schindler de bal onder controle te krijgen. Tömöri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Daar is Eszenyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eszenyi speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salih geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Diagne-Faye krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sané verovert de bal door een tackle van achteren. Sané passt de bal zonder na te denken. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih geeft een lange en hoge pass. Souleymane Fall springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Sané, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sané passt de bal zonder na te denken. Salih speelt de bal door. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... Tömöri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Schindler bereikt de bal nog maar net als eerste. Schindler met een sublieme pass. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih haalt uit met een fantastische trap. Tömöri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 0:1

36e minuut.
Salih heeft problemen om de bal te vangen. Salih probeert naar een medespeler te passen. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. Tömöri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 0:2

37e minuut.
Csizmadia is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salih zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sané rent richting de bal. Sané schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 95%, Hullámfarkasok 5%.
Granturismo - Hullámfarkasok 0:2

56e minuut.
Probocskai geeft de bal voor. Sané kopt de bal weg. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih geeft de bal voor. Souleymane Fall krijgt zijn hoofd ertegen. Tömöri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. Tömöri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Diagne-Faye rent richting de bal. Diagne-Faye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 0:3

65e minuut.
Diagne-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne-Faye passt de bal zonder na te denken. Daar is Souleymane Fall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... Schindler probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Papa Diane bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszenyi begaat een overtreding. Papa Diane raakt geblesseerd tijdens het duel. Diagne-Faye met een snel genomen vrije trap. Souleymane Fall maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 0:4

71e minuut.
Salih is nu in balbezit. Salih passt de bal in één keer door. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 0:5

75e minuut.
Eszenyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszenyi passt de bal zonder na te denken. Kozmács bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall onderschept slim de pass. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ... Tömöri bokst de bal weg. Paal! Souleymane Fall rent richting de bal. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. Tömöri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granturismo - Hullámfarkasok 0:6

81e minuut.
Sané haalt uit met een fantastische trap. Kozmács kopt de bal weg. Mezei controleert de bal met de borst. Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Sané, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sané passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eszenyi de bal. Souleymane Fall bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granturismo 90%, Hullámfarkasok 10%.
Granturismo - Hullámfarkasok 0:6