Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Corrego Fundo MG Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4441
Corrego Fundo MG Bolan FC
2x2 Tactiek 2x2
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 44.1
formidable Schieten good
solid Passen weak
excellent Verdedigen weak


3e minuut.
Zico met de inworp. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes schiet op doel. Batata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 1:0

5e minuut.
Zico probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pikachu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcondes verovert de bal door een tackle van achteren. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. Batata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Ramabaja onderschept slim de pass. Ramabaja passt de bal zonder na te denken. Marcondes heeft problemen om de bal te vangen. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Batata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 2:0

7e minuut.
Zico speelt de bal door. Pikachu heeft problemen om de bal te vangen. Marcondes onderschept slim de pass. Marcondes schiet op doel. Batata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. Batata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 3:0

12e minuut.
Qasim probeert de bal met de borst te controleren. Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja met een sublieme pass. Marcondes rent richting de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zico speelt de bal door. Pikachu is nu in balbezit. Ramabaja onderschept slim de pass. Marcondes rent richting de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pikachu is nu in balbezit. Ramabaja onderschept slim de pass. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. Batata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Pikachu de bal onder controle te krijgen. Szegedi is nu in balbezit. Szegedi passt de bal met de wreef. Marcondes rent richting de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 4:0

29e minuut.
Zico rent richting de bal. Sucală verovert de bal door een tackle van achteren. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 5:0

30e minuut.
Zico probeert naar een medespeler te passen. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes verovert de bal door een tackle van achteren. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Batata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ramabaja onderschept slim de pass. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Marcondes rent richting de bal. Marcondes schiet op doel. Batata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 6:0

41e minuut.
Zico is nu in balbezit. Zico geeft de bal voor. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 7:0

43e minuut.
Pikachu is nu in balbezit. Laguardia onderschept slim de pass. Laguardia geeft een lange en hoge pass. Daar is Marcondes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Batata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corrego Fundo MG 51%, Bolan FC 49%.
Corrego Fundo MG - Bolan FC 7:0

46e minuut.
Zico met een sublieme pass. Pikachu rent richting de bal. Marcondes onderschept slim de pass. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 8:0

47e minuut.
Zico met een sublieme pass. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ramabaja rent richting de bal. Ramabaja met een sublieme pass. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 9:0

58e minuut.
Sucală met een snelle inworp. Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja passt de bal in één keer door. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Batata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 10:0

63e minuut.
Pikachu rent richting de bal. Ramabaja onderschept slim de pass. Ramabaja met een sublieme pass. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes schiet op doel. Batata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Batata trapt de bal weg. Pikachu kopt de bal weg. Ramabaja speelt de bal door. Marcondes heeft problemen om de bal te vangen. Marcondes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcondes rent richting de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 11:0

70e minuut.
Vlachogiannis geeft de bal voor. Pikachu rent richting de bal. Pikachu met een sublieme pass. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Batata bokst de bal weg. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcondes rent richting de bal. Marcondes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marcondes rent richting de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Batata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 12:0

74e minuut.
Ramabaja is nu in balbezit. Ramabaja speelt de bal door. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pikachu rent richting de bal. Ramabaja verovert de bal door een tackle van achteren. Ramabaja met een sublieme pass. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. Batata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 13:0

79e minuut.
Zico speelt de bal door. Pikachu heeft problemen om de bal te vangen. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 14:0

80e minuut.
Zico probeert naar een medespeler te passen. Pikachu is nu in balbezit. Pikachu geeft een hoge lob. Marcondes rent richting de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Proper geeft een lange en hoge pass. Doanh is nu in balbezit. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Batata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corrego Fundo MG - Bolan FC 15:0

86e minuut.
Pikachu passt de bal zonder na te denken. Vittori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vittori geeft de bal voor. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Ramabaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes is nu in balbezit. Pikachu rent richting de bal. Marcondes onderschept slim de pass. Marcondes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corrego Fundo MG 39%, Bolan FC 61%.
Corrego Fundo MG - Bolan FC 15:0