Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: WKS Pogórzyno Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 868
WKS Pogórzyno AMC Balmha
abc Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 26.5
solid Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Bajon geeft de bal voor. Tadesa rent richting de bal. Proenza rent richting de bal. Tadesa verovert de bal door een tackle van achteren. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Koppel met een sublieme pass. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa passt de bal zonder na te denken. Changhong rent richting de bal. Changhong draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bidstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidstrup geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - AMC Balmha 1:0

10e minuut.
Pollet onderschept slim de pass. Pollet probeert naar een medespeler te passen. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - AMC Balmha 2:0

32e minuut.
Pollet met een sublieme pass. Changhong is nu in balbezit. Changhong passt de bal met de wreef. Daar is Tadesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Tickle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bidstrup rent richting de bal. Bidstrup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - AMC Balmha 3:0

33e minuut.
Pollet met een sublieme pass. Koppel rent richting de bal. Koppel met een sublieme pass. Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - AMC Balmha 4:0

37e minuut.
Słaboń rent richting de bal. Słaboń geeft een hoge lob. Mason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bidstrup is nu in balbezit. Bidstrup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Rideout komt het veld opgelopen. Rio komt het veld opgelopen. Vale komt het veld opgelopen. Pearson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Pogórzyno 34%, AMC Balmha 66%.
WKS Pogórzyno - AMC Balmha 4:0

50e minuut.
Pearson passt de bal in één keer door. Słaboń geeft de bal voor. Tadesa probeert de bal met de borst te controleren. Tadesa draait met de bal, schiet en ... Tickle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - AMC Balmha 5:0

57e minuut.
Tadesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tadesa speelt de bal door. Changhong rent richting de bal. Changhong draait met de bal, schiet en ... Tickle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - AMC Balmha 6:0

66e minuut.
Pollet probeert naar een medespeler te passen. Drevland is nu in balbezit. Drevland met een sublieme pass. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Bajon is nu in balbezit. Rideout rent richting de bal. Rideout passt de bal zonder na te denken. Li is nu in balbezit. Li schiet op doel. Di Martino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Koppel passt de bal met de wreef. Bidstrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Vale legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bidstrup raakt geblesseerd tijdens het duel. Tadesa neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Pogórzyno - AMC Balmha 7:0

87e minuut.
Bellingham met een sublieme pass. Koppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppel passt de bal in één keer door. Tadesa is nu in balbezit. Tadesa haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Pearson bereikt de bal nog maar net als eerste. Changhong onderschept slim de pass. Changhong probeert naar een medespeler te passen. Mavreas bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Pogórzyno 28%, AMC Balmha 72%.
WKS Pogórzyno - AMC Balmha 7:0