Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 1.FC Lobzy City Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 616
1.FC Lobzy City New origin
4def Tactiek a1
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 27.7
good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Owsiak onderschept slim de pass. Owsiak passt de bal in één keer door. Engelking rent richting de bal. Sahipataoğulları verovert de bal door een tackle van achteren. Sahipataoğulları haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - New origin 1:0

4e minuut.
Ciruelos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Łabędzki de bal onder controle te krijgen. Luppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luppi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Lobzy City - New origin 1:1

8e minuut.
Nurci met een sublieme pass. Ciruelos is nu in balbezit. Ciruelos probeert naar een medespeler te passen. Téllez rent richting de bal. Téllez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Nurci speelt de bal door. Freitas geeft de bal voor. Klungelig pakt Luongo de bal. Sahipataoğulları is nu in balbezit. Sahipataoğulları draait met de bal, schiet en ... Nascimento kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luongo heeft problemen om de bal te vangen. Owsiak rent richting de bal. Owsiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Moh passt de bal met de wreef. Daar is Owsiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owsiak passt de bal in één keer door. Sahipataoğulları rent richting de bal. Sahipataoğulları schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - New origin 2:1

29e minuut.
Sahipataoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahipataoğulları onderschept slim de pass. Sahipataoğulları schiet op doel. Nascimento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - New origin 3:1

32e minuut.
Sahipataoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiak is nu in balbezit. Owsiak passt de bal met de wreef. Luongo is nu in balbezit. Luongo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Freitas onderschept slim de pass. Freitas geeft de bal voor. Buzdugan heeft problemen om de bal te vangen. Luongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luongo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 40%, New origin 60%.
1.FC Lobzy City - New origin 3:1

47e minuut.
Palomares bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomares geeft een lange en hoge pass. Daar is Engelking, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owsiak rent richting de bal. Owsiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - New origin 4:1

62e minuut.
Fatra bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiak verovert de bal door een tackle van achteren. Owsiak geeft de bal voor. Sahipataoğulları rent richting de bal. Sahipataoğulları haalt uit met een fantastische trap. Nascimento bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - New origin 5:1

67e minuut.
Palomares probeert naar een medespeler te passen. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best passt de bal met de wreef. Téllez is nu in balbezit. Téllez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Lobzy City - New origin 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Lobzy City 52%, New origin 48%.
1.FC Lobzy City - New origin 5:2