Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Toffiozy Mafiozy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5516
Toffiozy Mafiozy Antyczerwoni
532McwLM Tactiek 532McwLM
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Mintoff passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szefler de bal. Yenilmeztürk probeert naar een medespeler te passen. Goździejewski heeft problemen om de bal te vangen. Goździejewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kluczewski rent richting de bal. Kluczewski passt de bal in één keer door. Goździejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski schiet op doel. Kałuszewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bochowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Toffiozy Mafiozy - Antyczerwoni 0:1

9e minuut.
Goździejewski passt de bal in één keer door. Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk probeert naar een medespeler te passen. Goździejewski is nu in balbezit. Goździejewski geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Goździejewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yenilmeztürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yenilmeztürk passt de bal zonder na te denken. Goździejewski rent richting de bal. Goździejewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Esteve geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canbahar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salachna rent richting de bal. Salachna geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 58%, Antyczerwoni 42%.
Toffiozy Mafiozy - Antyczerwoni 0:1

52e minuut.
Yenilmeztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Yenilmeztürk geeft een lange en hoge pass. Korndrup geeft een hoge lob. Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solski trapt de bal weg van het doel. Canbahar kopt de bal weg. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Korndrup passt de bal zonder na te denken. Salachna bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salachna raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salachna kan niet meer verder spelen. Beronja komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Gołaś kopt de bal weg. Klungelig pakt Canbahar de bal. Canbahar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marek de bal. Marek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Devuyst kan de bal niet met de borst controleren. Casanova speelt de bal door. Beronja bereikt de bal nog maar net als eerste. Beronja geeft een lange en hoge pass. Marek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toffiozy Mafiozy 50%, Antyczerwoni 50%.
Toffiozy Mafiozy - Antyczerwoni 0:1