Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:11
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DarkSide FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5941
DarkSide FC Baboon FC
Higher 433 Tactiek 4somewith3somev2
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
30 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
55.8 gemiddelde waardering 42.5
very good Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen good


5e minuut.
Mentorski is nu in balbezit. Mentorski met een sublieme pass. Di Bella rent richting de bal. Di Bella draait met de bal, schiet en ... Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gaucher is nu in balbezit. Gaucher geeft de bal voor. Santinelli probeert naar een medespeler te passen. Cánovas heeft problemen om de bal te vangen. Cánovas draait met de bal, schiet en ... Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Benzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe onderschept slim de pass. Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Baboon FC 1:0

27e minuut.
Gaucher probeert de bal met de borst te controleren. Land rent richting de bal. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. Cervinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DarkSide FC - Baboon FC 1:1

28e minuut.
Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres speelt de bal door. Di Bella heeft problemen om de bal te vangen. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Doeltrap. Mutinelli trapt de bal weg. Thys kopt de bal weg. Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas haalt uit met een fantastische trap. Cervinski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Di Bella kopt de bal weg. Klungelig pakt Benzi de bal. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Baboon FC 2:1

34e minuut.
Mentorski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hampel rent richting de bal. Hampel met een sublieme pass. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Magne probeert naar een medespeler te passen. Mutinelli is nu in balbezit. Neagoe onderschept slim de pass. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Baboon FC 3:1

35e minuut.
Wyrwas speelt de bal door. Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cánovas zijn tegenspeler op de grond. Cánovas krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Njærheim geeft de bal voor. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella met een sublieme pass. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Land is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres geeft de bal voor. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe schiet op doel. Mutinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Land rent richting de bal. Bonaventuri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Torres krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pleşca is nu in balbezit. Njærheim onderschept slim de pass. Njærheim geeft een lange en hoge pass. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 29%, Baboon FC 71%.
DarkSide FC - Baboon FC 3:1

46e minuut.
Santinelli passt de bal met de wreef. Di Bella rent richting de bal. Rybarczyk rent richting de bal. Di Bella onderschept slim de pass. Di Bella draait met de bal, schiet en ... Mutinelli bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonaventuri met een snelle inworp. Land is nu in balbezit. Land passt de bal met de wreef. Gaucher onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Santinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinelli passt de bal in één keer door. Cánovas rent richting de bal. Cánovas haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Santinelli passt de bal zonder na te denken. Mentorski is nu in balbezit. Mentorski speelt de bal door. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe draait met de bal, schiet en ... Mutinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Rybarczyk passt de bal in één keer door. Njærheim rent richting de bal. Pleşca onderschept slim de pass. Pleşca schiet op doel. Cervinski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hampel passt de bal zonder na te denken. Neagoe rent richting de bal. Rybarczyk rent richting de bal. Di Bella onderschept slim de pass. Di Bella schiet op doel. Mutinelli bokst de bal weg. Di Bella rent richting de bal. Di Bella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Baboon FC 4:1

70e minuut.
Cánovas is nu in balbezit. Boiadeiro onderschept slim de pass. Santinelli onderschept slim de pass. Santinelli geeft een lange en hoge pass. Neagoe krijgt zijn hoofd ertegen. Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Inworp. Dacourt komt het veld opgelopen. Gschwobat komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dacourt probeert naar een medespeler te passen. Gschwobat rent richting de bal. Gschwobat passt de bal met de wreef. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaucher verovert de bal door een tackle van achteren. Gaucher geeft de bal voor. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Jaeken maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gschwobat kopt de bal weg. Dacourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cánovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dacourt kopt de bal weg. Boiadeiro heeft problemen om de bal te vangen. Cánovas is nu in balbezit. Cánovas haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DarkSide FC - Baboon FC 5:1

83e minuut.
Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas met een sublieme pass. Benzi kan de bal niet met de borst controleren. Neagoe verovert de bal door een tackle van achteren. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Mutinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cervinski probeert naar een medespeler te passen. Gschwobat kopt de bal weg. Cánovas is nu in balbezit. Cánovas draait met de bal, schiet en ... Mutinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DarkSide FC 42%, Baboon FC 58%.
DarkSide FC - Baboon FC 5:1