Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tickle Tackle Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4303
Tickle Tackle KS Umbriaga 2024
def Tactiek 532
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 34.6
very good Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
Gobbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak verovert de bal door een tackle van achteren. Widłak probeert naar een medespeler te passen. Turri rent richting de bal. Turri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dratwiński geeft een hoge lob. Vanthornhout rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Louer neemt de hoekschop. Jacomelli springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniek geeft een lange en hoge pass. Ługowicz kopt de bal weg. Monteiro rent richting de bal. Monteiro geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - KS Umbriaga 2024 1:0

12e minuut.
Louer bereikt de bal nog maar net als eerste. Louer geeft een lange en hoge pass. Monteiro kopt de bal weg. Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove schiet op doel. Vendrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Van Langenhove bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrami met een sublieme pass. Louer controleert de bal met de borst. Turri bereikt de bal nog maar net als eerste. Turri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sorin met een sublieme pass. Jacomelli probeert naar een medespeler te passen. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Turri is nu in balbezit. Turri geeft een hoge lob. Van Langenhove kopt de bal weg. Vanthornhout is nu in balbezit. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Cierzniak onderschept slim de pass. Cierzniak speelt de bal door. Turri is nu in balbezit. Turri draait met de bal, schiet en ... Ługowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Jacomelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Vanthornhout, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniek rent richting de bal. Vanthornhout verovert de bal door een tackle van achteren. Vanthornhout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Monteiro met een sublieme pass. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove passt de bal zonder na te denken. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout schiet op doel. Vendrami bokst de bal weg.

26e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro geeft een hoge lob. Vanthornhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanthornhout schiet op doel. Vendrami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - KS Umbriaga 2024 2:0

37e minuut.
Salvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli onderschept slim de pass. Jacomelli met een sublieme pass. Vanthornhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pieniek geeft een hoge lob. Widłak heeft problemen om de bal te vangen. Monteiro met een sublieme pass. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout schiet op doel. Vendrami verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Turri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turri passt de bal zonder na te denken. Widłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Widłak draait met de bal, schiet en ... Leniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - KS Umbriaga 2024 2:1

45e minuut.
Dobre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tickle Tackle 39%, KS Umbriaga 2024 61%.
Tickle Tackle - KS Umbriaga 2024 2:1

46e minuut.
Korytkiewicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Ranna komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Snopek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Widłak is nu in balbezit. Gobbi begaat een overtreding. Widłak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ufuker komt het veld opgelopen. Dratwiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loffredo komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Snopek de bal. Snopek probeert naar een medespeler te passen. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout haalt uit met een fantastische trap. Vendrami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - KS Umbriaga 2024 3:1

60e minuut.
Daar is Ufuker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Langenhove rent richting de bal. Van Langenhove passt de bal zonder na te denken. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Louer passt de bal in één keer door. Korytkiewicz geeft de bal voor. Monteiro geeft een hoge lob. Vanthornhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Loffredo speelt de bal door. Monteiro is nu in balbezit. Snopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Monteiro geeft een hoge lob. Vendrami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Louer kopt de bal weg. Ranna heeft problemen om de bal te vangen. Vanthornhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanthornhout draait met de bal, schiet en ... Vendrami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - KS Umbriaga 2024 4:1

86e minuut.
Daar is Louer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louer passt de bal met de wreef. Vanthornhout rent richting de bal. Vanthornhout haalt uit met een fantastische trap. Vendrami maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - KS Umbriaga 2024 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tickle Tackle 40%, KS Umbriaga 2024 60%.
Tickle Tackle - KS Umbriaga 2024 5:1