Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Future-Stars Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8981
Future-Stars MurderersByNature
5212 Tactiek 4222-1-240612
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 55.3
adequate Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Flotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flotta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aksöğüt probeert wanhopig de bal te grijpen. Kalvos maakt een snoekduik en kopt de bal. Marudzewicz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - MurderersByNature 0:1

6e minuut.
Cuellar rent richting de bal. Marudzewicz rent richting de bal. Kalvos verovert de bal door een tackle van achteren. Kalvos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - MurderersByNature 0:2

11e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Cuellar rent richting de bal. Pequeño probeert naar een medespeler te passen. How geeft de bal voor. Kalvos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
How probeert naar een medespeler te passen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López passt de bal zonder na te denken. Dicá speelt de bal door. Flotta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Marudzewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dicá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dicá speelt de bal door. Flotta geeft de bal voor. Cuellar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dicá passt de bal zonder na te denken. Flotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Flotta geeft een hoge lob. Kalvos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalvos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chaviano speelt de bal door. Romeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicá legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dicá krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Flotta kopt de bal weg. Kalvos is nu in balbezit. Marudzewicz rent richting de bal. Kalvos onderschept slim de pass. Kalvos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - MurderersByNature 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 63%, MurderersByNature 37%.
Future-Stars - MurderersByNature 0:3

47e minuut.
How passt de bal zonder na te denken. Cuellar is nu in balbezit. Kalvos is nu in balbezit. Kalvos schiet op doel. Aksöğüt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
López probeert de bal met de borst te controleren. López geeft de bal voor. Kalvos rent richting de bal. Kalvos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future-Stars - MurderersByNature 0:4

58e minuut.
Linares kan de bal niet met de borst controleren. Cuellar rent richting de bal. Borostyáni begaat een overtreding. Borostyáni krijgt een gele kaart. Cuellar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Alba speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Carrazana de bal onder controle te krijgen. Cuellar is nu in balbezit. Cuellar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Flotta kopt de bal weg. How heeft problemen om de bal te vangen. How met een sublieme pass. López is nu in balbezit. López geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future-Stars 68%, MurderersByNature 32%.
Future-Stars - MurderersByNature 0:4