Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LKS OGNIWO Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 975
LKS OGNIWO Vott a past
new Tactiek we2
60% Balbezit 40%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 23.8
good Schieten weak
average Passen poor
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Tache rent richting de bal. Zingarella verovert de bal door een tackle van achteren. Zingarella passt de bal in één keer door. Ungvári is nu in balbezit. Ungvári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Vott a past 1:0

7e minuut.
Daar is Midtsian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zingarella rent richting de bal. Midtsian rent richting de bal. Zingarella verovert de bal door een tackle van achteren. Zingarella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Vott a past 2:0

8e minuut.
Zingarella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guohua komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Ungvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Omek begaat een overtreding. Ungvári is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gorelli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ungvári springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Marek is nu in balbezit. Marek passt de bal met de wreef. Midtsian is nu in balbezit. Briones verovert de bal door een tackle van achteren. Briones schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Vott a past 3:0

34e minuut.
Guohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones is nu in balbezit. Živkov is nu in balbezit. Marek rent richting de bal. Marek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ungvári rent richting de bal. Omek speelt de bal door. Ungvári rent richting de bal. Ungvári geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Midtsian de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Rakieta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorelli. Rakieta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazolinha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mazzoni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 37%, Vott a past 63%.
LKS OGNIWO - Vott a past 3:0

60e minuut.
Marek is nu in balbezit. Marek passt de bal met de wreef. Bolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Briones verovert de bal door een tackle van achteren. Briones draait met de bal, schiet en ... Zibordi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Živkov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marek met de inworp. Briones rent richting de bal. Briones geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mazolinha trapt de bal weg. Gorelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Midtsian de bal. Ungvári is nu in balbezit. Ungvári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny geeft een hoge lob. Daar is Toader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toader geeft de bal voor. Briones krijgt zijn hoofd ertegen. Zibordi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bourbotte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gapiński rent richting de bal. Gapiński passt de bal met de wreef. Ungvári rent richting de bal. Ungvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS OGNIWO - Vott a past 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS OGNIWO 42%, Vott a past 58%.
LKS OGNIWO - Vott a past 4:0