Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SAHİL KORUMA 1856
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8400
KIYI EMNİYETİ 1856 BOĞAZIN YARGIÇLARI
5212 Tactiek mertvegert
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Basmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Basmacı passt de bal zonder na te denken. Tiryaki met een sublieme pass. Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalın draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Hacko met een sublieme pass. Adak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gollovitzer. Gollovitzer krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepioł speelt de bal door. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tuğalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Gollovitzer de bal. Gollovitzer probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Hacko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - BOĞAZIN YARGIÇLARI 1:0

14e minuut.
Ceneviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Basmacı onderschept slim de pass. Basmacı probeert naar een medespeler te passen. Tovani rent richting de bal. Tovani schiet op doel. Hacko bokst de bal weg.

21e minuut.
Socha geeft een lange en hoge pass. Tuğalp kopt de bal weg. Klungelig pakt Dimitrie de bal. Tovani is nu in balbezit. Tovani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Szumski kopt de bal weg. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp passt de bal zonder na te denken. Daar is Gollovitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gollovitzer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Adak speelt de bal door. Klungelig pakt Gollovitzer de bal. Gollovitzer probeert naar een medespeler te passen. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Hacko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tovani rent richting de bal. Tovani schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIYI EMNİYETİ 1856 - BOĞAZIN YARGIÇLARI 2:0

30e minuut.
Stavnes geeft een lange en hoge pass. Iarmolatu rent richting de bal. Iarmolatu geeft een lange en hoge pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 44%, BOĞAZIN YARGIÇLARI 56%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - BOĞAZIN YARGIÇLARI 2:0

48e minuut.
Akalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Delle Monache rent richting de bal. Delle Monache geeft een hoge lob. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Basmacı is nu in balbezit. Sepioł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Basmacı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szumski met een snel genomen vrije trap. Tuğalp maakt een snoekduik en kopt de bal. Hacko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Tiryaki is nu in balbezit. Tiryaki geeft een lange en hoge pass. Tuğalp probeert de bal aan de voet te houden. Tovani rent richting de bal. Tovani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Iarmolatu is nu in balbezit. Giampaoli verovert de bal door een tackle van achteren. Giampaoli probeert naar een medespeler te passen. Akalın is nu in balbezit. Akalın draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Sepioł probeert naar een medespeler te passen. Giampaoli rent richting de bal. Iarmolatu verovert de bal door een tackle van achteren. Iarmolatu geeft een hoge lob. Tovani kopt de bal weg. Hacko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumski onderschept slim de pass. Szumski met een sublieme pass. Tuğalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğalp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani schiet op doel. Hacko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ceneviz passt de bal in één keer door. Szumski probeert de bal met de borst te controleren. Giampaoli probeert naar een medespeler te passen. Ceneviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceneviz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szumski heeft problemen om de bal te vangen. Szumski geeft een hoge lob. Tuğalp rent richting de bal. Tuğalp schiet op doel. Hacko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Akalın kopt de bal weg. Klungelig pakt Iarmolatu de bal. Iarmolatu geeft een lange en hoge pass. Tuğalp is nu in balbezit. Tuğalp schiet op doel. Hacko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIYI EMNİYETİ 1856 53%, BOĞAZIN YARGIÇLARI 47%.
KIYI EMNİYETİ 1856 - BOĞAZIN YARGIÇLARI 2:0