Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Husiaria Słonzi AFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2962
Husiaria Słonzi AFC IbraMilan
Słonzi 5 Tactiek 5-5-3
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 44.8
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


11e minuut.
Zganiacz heeft problemen om de bal te vangen. del Puerto rent richting de bal. Lorie onderschept slim de pass. Metelo verovert de bal door een tackle van achteren. Metelo schiet op doel. Samolej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ivgi geeft de bal voor. Dodrescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosas de bal. Bonnel rent richting de bal. Bonnel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Samolej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
del Puerto is nu in balbezit. Foret onderschept slim de pass. Metelo verovert de bal door een tackle van achteren. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husiaria Słonzi AFC 61%, IbraMilan 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Husiaria Słonzi AFC - IbraMilan 0:0

46e minuut.
Kőteleky komt het veld opgelopen. Adduci komt het veld opgelopen. Bogos komt het veld opgelopen. Mukolski komt het veld opgelopen. Trzaska komt het veld opgelopen. Mezaroş komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Adduci passt de bal in één keer door. Kőteleky heeft problemen om de bal te vangen. Bonnel rent richting de bal. Bonnel haalt uit met een fantastische trap. Kőteleky probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Zganiacz de bal. Metelo is nu in balbezit. Metelo passt de bal zonder na te denken. Daar is del Puerto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - IbraMilan 0:1

77e minuut.
Foret bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel verovert de bal door een tackle van achteren. Adduci is nu in balbezit. Bonnel onderschept slim de pass. Bonnel draait met de bal, schiet en ... Mezaroş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Mukolski de bal. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Husiaria Słonzi AFC - IbraMilan 0:2

79e minuut.
Inworp. Rosas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husiaria Słonzi AFC 71%, IbraMilan 29%.
Husiaria Słonzi AFC - IbraMilan 0:2