Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-06 10:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Pozytywni Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Pozytywni GODŁO RP
352t Tactiek exmiodzio L
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
56.8 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Aranzábal controleert de bal met de borst. Jožin rent richting de bal. Aranzábal begaat een overtreding. Aranzábal krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rogina rent richting de bal. Turgayer verovert de bal door een tackle van achteren. Turgayer probeert naar een medespeler te passen. Schneeberger is nu in balbezit. Schneeberger geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Derlicki probeert naar een medespeler te passen. Anapliotis met een sublieme pass. Râpnu is nu in balbezit. Diamandopol onderschept slim de pass. Diamandopol haalt uit met een fantastische trap. Nem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Rogina passt de bal met de wreef. Anapliotis met een sublieme pass. Nicodin probeert naar een medespeler te passen. Rogina is nu in balbezit. Rogina probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nicodin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barseghyan komt het veld opgelopen.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rogina met een snelle inworp. Anapliotis is nu in balbezit. Anapliotis geeft de bal voor. Klungelig pakt Ardeleanu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - GODŁO RP 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 46%, GODŁO RP 54%.
Pozytywni - GODŁO RP 1:0

46e minuut.
Hajduczek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Râpnu geeft een hoge lob. Inworp. Derlicki met de inworp. Barseghyan geeft een hoge lob. Diamandopol maakt een snoekduik en kopt de bal. Nem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Barseghyan probeert naar een medespeler te passen. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki passt de bal met de wreef. Cuiabá heeft problemen om de bal te vangen. Cuiabá geeft een lange en hoge pass. Nem bokst de bal weg. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - GODŁO RP 2:0

56e minuut.
Barseghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barseghyan met een sublieme pass. Diamandopol is nu in balbezit. Diamandopol draait met de bal, schiet en ... Nem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - GODŁO RP 3:0

67e minuut.
Daar is Anapliotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turgayer kopt de bal weg. Aranzábal heeft problemen om de bal te vangen. Jožin is nu in balbezit. Jožin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - GODŁO RP 3:1

68e minuut.
Firică is nu in balbezit. Turgayer onderschept slim de pass. Turgayer geeft een hoge lob. Hajduczek krijgt zijn hoofd ertegen. Spadoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - GODŁO RP 3:2

70e minuut.
Aranzábal is nu in balbezit. Hajduczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aranzábal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Anapliotis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tømmerås bereikt de bal nog maar net als eerste. Tømmerås geeft een hoge lob. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... Spadoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Turgayer passt de bal in één keer door. Schneeberger is nu in balbezit. Schneeberger geeft de bal voor. Hajduczek is nu in balbezit. Hajduczek geeft een lange en hoge pass. Spadoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jožin rent richting de bal. Jožin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pozytywni - GODŁO RP 3:3

83e minuut.
Diamandopol heeft problemen om de bal te vangen. Barseghyan is nu in balbezit. Barseghyan passt de bal met de wreef. Okno rent richting de bal. Okno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pozytywni - GODŁO RP 4:3

90e minuut.
Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru speelt de bal door. Turgayer is nu in balbezit. Turgayer geeft een lange en hoge pass. Jožin springt en kopt de bal. Spadoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pozytywni 47%, GODŁO RP 53%.
Pozytywni - GODŁO RP 4:3