Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-05 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SK Slavia Boskovice Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4833
SK Slavia Boskovice Zlín Cavaliers
Šalamoun Tactiek berani duc!!!
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 41.1
good Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Povalač rent richting de bal. Kalhoťák verovert de bal door een tackle van achteren. Kalhoťák met een sublieme pass. Olejarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Fajt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fajt geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fojtek de bal onder controle te krijgen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Lambert speelt de bal door. Klungelig pakt Kalhoťák de bal. Povalač tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Povalač krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Rotich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia probeert naar een medespeler te passen. Grablewski is nu in balbezit. Grablewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Fajt passt de bal met de wreef. Grablewski rent richting de bal. Grablewski passt de bal met de wreef. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Guerra passt de bal zonder na te denken. Thuận Hòa rent richting de bal. Thuận Hòa geeft een lange en hoge pass. Olejarczyk rent richting de bal. Olejarczyk schiet op doel. Rokycana bokst de bal weg.

16e minuut.
Känzig geeft de bal voor. Inworp. Guerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thuận Hòa geeft een lange en hoge pass. Olejarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Inworp. Rincon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Negrilă is nu in balbezit. Negrilă schiet op doel. Rokycana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Slavia Boskovice - Zlín Cavaliers 1:0

27e minuut.
Żegocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Żegocki speelt de bal door. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grablewski is nu in balbezit. Buia rent richting de bal. Fojtek verovert de bal door een tackle van achteren. Grablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grablewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Grablewski is nu in balbezit. Grablewski geeft de bal voor. Buia rent richting de bal. Buia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SK Slavia Boskovice - Zlín Cavaliers 1:1

37e minuut.
Rotich bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt onderschept slim de pass. Fajt probeert naar een medespeler te passen. Buia rent richting de bal. Buia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Guerra rent richting de bal. Guerra geeft de bal voor. Daar is Fiore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dytrich geeft een hoge lob. Grablewski kopt de bal weg. Rotich heeft problemen om de bal te vangen. Buia rent richting de bal. Buia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 51%, Zlín Cavaliers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Slavia Boskovice - Zlín Cavaliers 1:1

52e minuut.
Buia passt de bal zonder na te denken. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt probeert naar een medespeler te passen. Buia bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dytrich rent richting de bal. Dytrich probeert naar een medespeler te passen. Grablewski is nu in balbezit. Buia is nu in balbezit. Buia haalt uit met een fantastische trap. Lambert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grablewski draait met de bal, schiet en ... Lambert probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fojtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia passt de bal met de wreef. Daar is Grablewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grablewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Negrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalhoťák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pírek. Kalhoťák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalhoťák komt bij de bal en schiet. Rokycana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Fojtek rent richting de bal. Grablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grablewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Buia de bal. Buia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Lambert trapt de bal weg van het doel. Fajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincon onderschept slim de pass. Rincon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Buia heeft problemen om de bal te vangen. Čekan is nu in balbezit. Čekan passt de bal zonder na te denken. Buia rent richting de bal. Buia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fajt passt de bal in één keer door. Grablewski is nu in balbezit. Grablewski passt de bal met de wreef. Buia is nu in balbezit. Buia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Ševců geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thuận Hòa rent richting de bal. Thuận Hòa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Slavia Boskovice 57%, Zlín Cavaliers 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SK Slavia Boskovice - Zlín Cavaliers 1:1